Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TSO'dan tablet desteği

TSO'dan tablet desteği
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Valiliği’nin başlattığı “Devlet Millet El Ele Eğitime Destek Kampanyası”na 100 adet tablet desteği verdi.

Bolu’da, ekonomik şartlarının yetersizliğinden dolayı uzaktan eğitimden yararlanamayan öğrencilere yönelik olarak Bolu Valiliği öncülüğünde başlatılan “Devlet Millet El Ele Eğitime Destek Kampanyası” kapsamında, Bolu TSO koordinasyonuyla temin edilen 100 adet tablet, öğrencilere dağıtılmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen temsili bir tören ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan temsili teslim törenine TSO Meclis Başkanı Halit Ergül, Oda Genel Sekreteri İsmail Gören ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk katıldı.

Törende konuşan TSO Meclis Başkanı Halit Ergül, ekonomik yetersizliklerden dolayı uzaktan eğitime iştirak edemeyen öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için TOBB ve Bolu TSO olarak yürüttükleri çalışmalar neticesinde, uzaktan eğitim sisteminin gerektirdiği yeterliğe sahip 100 adet tableti İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ediyor olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ergül, TSO’nun kendi katkısının yanı sıra bu anlamlı kampanyaya destek olarak katkı sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve yine katkılarıyla kampanyaya destek veren Oda Meclis üyelerine teşekkür etti.