Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TSO BAŞKANI ATEŞ ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

TSO BAŞKANI ATEŞ ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, yayımladığı bir mesajla tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

TSO Başkanı Ateş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin sesi, gözü ve vicdanı olarak, gazetecilik meslek ilkeleri ışığında mesleklerini icra eden basın teşkilatımız, hiç kuşkusuz demokrasimizin, toplumun haber alma özgürlüğünün, uygarlığın ve gelişmişliğin en temel unsurlarından birisidir.

Basın emekçilerimiz, teknolojinin günlük yaşantı içinde büyük bir yer edindiği, dolayısıyla toplumun hızlı ve doğru haber almasının daha fazla önem kazandığı bu dönemde, her türlü zorluğa rağmen gece gündüz demeksizin özveriyle çalışmaya devam etmektedirler. Bu yönüyle, son derece önemli bir sorumluluğu her ortam ve koşulda, özellikle yaşadığımız pandemi sürecinde de fedakarca yerine getirmeye devam eden basın camiamıza iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugün de müteşekkiriz. 

Bu vesileyle, gazetecilik mesleğine gönül vermiş, basının yazılı, görsel, işitsel ve sosyal bütün tür ve kademelerinde mesleğini icra eden emektar basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Kendilerine sarf ettikleri emeğin karşılığını her daim alabildikleri, başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum.”

Etiketler: bolu haberler