Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TRAFİKTE REFAH VAR

TRAFİKTE REFAH VAR
Yeniden Refah Partisi Bolu İl Gençlik Kolları trafik ışıklarında bekleyen araç sürücülerine ikramlarda bulundu.

Yusuf Tek başkanlığında büyük bir hızla çalışan Yeniden Refahlı gençler bu kez farklı bir etkinliğe imza attı. Yeniden Refahlı gençler Üniversite kavşağı üzerindeki trafik ışıklarında bekleyen araç sürücülerine ikramlarda bulundu. Su, kek ve hediyelik ürünler ikramında bulunan gençler yolcular tarafından büyük mutlulukla karşılandı.

“TRAFİKTE REFAH VAR' UYGULAMASI BAŞLATTIK”

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Tek; “Gençlik Kolları olarak trafikte bunalan sürücülerimizi bir nebze de olsa rahatlatmak adına 'Trafikte Refah Var' uygulaması başlattık.” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN BİZLERE TEVECCÜHÜ HER GÜN ARTIYOR”   

Şoförlerin teveccühü ile karşılaştıklarını belirten Tek; “Uygulama sayesinde gençlik kollarımızın hazırlamış olduğu çeşitli hediyeleri ışıklarda bekleyen sürücülerimize taktim ettik. Milli Görüş Gençliği her daim vatandaşlarımızın sorunlarıyla alakadar olduğunu tüm kamuoyuna göstermek istiyoruz. Bunun karşılığında çok şükür vatandaşımızın bizlere teveccühü her gün artıyor. Yoğun sıcağa rağmen bizlere eşlik eden yönetimime ve destekleri için il yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler