Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce “Trafik Güvenliği Eylem Planı” kapsamında denetim ve bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetimlerde, yolculuk esnasında sivil kıyafetli ve yolcu olarak seyahat eden trafik personeli ile devam ediyor.

Bolu-Mudurnu ilçe güzergâhında yapılan sivil denetimde, yolcu otobüsü Jandarma Trafik Ekipleri tarafından kontrol noktasında durdurularak, otobüs içindeki görevli sivil Jandarma Personeli tarafından şoför ve yolcular denetim hakkında bilgilendirildi. Seyahat esnasında uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

“TRAFİKTE 1 CAN KAYBI BİLE FAZLADIR”

Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, trafik hizmetlerini yürüten personel ve kullanımına verilen malzemeler en etkin biçimde kullanılarak “Trafik Güvenliği Eylem Planı” kapsamında, “Trafikte 1 Can Kaybı Bile Fazladır” düşüncesi ile can kayıplarını ve yaralanmalarını en aza indirmek için her türlü tedbiri alarak gayretlerini sürdürüleceği, sivil otobüs denetimi başta olmak üzere her türlü denetim ve bilgilendirme faaliyetleri arttırılarak yapılmaya devam edileceği belirtildi.

Etiketler: bolu haberler