Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TRAFİK EKİPLERİ GECE-GÜNDÜZ DENETİMDE

TRAFİK EKİPLERİ GECE-GÜNDÜZ DENETİMDE
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, modifiyeli araçlar ve çevreyi rahatsız eden abart egzoz kullanan, yüksek sesle müzik çalan yol üzerinde drift yapan koyu cam filmi kullanan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlara yönelik şehrin değişik noktalarında gün boyu ve gece denetim yaptı.


İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ali Çalışkan; “Uygulamalarımızı araçlar üzerinde hız kesmeden etkin bir şekilde devam edeceğiz. Trafik kurallarını ihlal ederek huzuru bozan sürücülere asla müsamaha göstermeyeceğiz. Ayrıca MOBESE kameralarıyla ve diğer polis ekiplerimizce ihlaller etkin bir şekilde tespit edilerek cezaya dönüştürülmektedir” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 27 Eylül 2018 günü yapılan uygulamada; 5 alkollü olarak araç kullanan araç sürücüsüne, 2 abart egzoz kullanan ve modifiye araç sürücüsüne, 38 emniyet kemeri takmayan araç sürücüsüne, 19 kırmızı ışık ihlali yapan araç sürücüsü ile 8 ehliyetsiz, 9 koyu cam filmi taktıran araç sürücüsüne ve yetersiz sürücü belgesi bulunan sürücüye cezai işlem yapıldı.