Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TOBB BOLU GENÇ GİRİŞİMCİLER GEREDE TSO’DA

TOBB BOLU GENÇ GİRİŞİMCİLER GEREDE TSO’DA
TOBB Bolu Genç Girişimciler İcra Kurulu Gerede Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri oldu.

İcra kurulu Başkanı Sertaç Günay, Başkan Yardımcıları Ozan Albayrak, Salih Burak Özkan, Mehmet Özarslan, İcra kurul üyeleri Mehmet Ünal, Öznur Akkaya, Furkan Ekşi, Seyit Ali Derici, Halit Yıldız katılırken Heyet Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılandı.

Heyete Başkan Kaşka tarafından Gerede Ekonomisi, Turizm, sosyal ve kültürel yapı ve oda faaliyetleri hakkında brifing verilirken, Ziyaretçilere Organize Sanayi Bölgelerinde Nova Orman Ürünleri A.Ş, Tek-Nik Deri Kimya, Gerteks Tekstil, Reiss Deri Ürünleri ve Beşiktaş Jk The Sing Esentepe Hotel Spa ve Esentepe Bistro firmaları gezdirilerek ilçedeki üretim yapısı sektörler sahada gösterildi. Heyet Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde üretime geçen Tek-Nik Deri Kimya firmasında deri üretimi safhaları ve Gıda üretiminde olmazsa olmaz sığır jelatininin ana üretim maddelerinizde görme imkanı buldu.

Gerede organize sanayi bölgesinde firma ziyaretlerine Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Erdoğan’lı da katıldı ve heyete bilgiler aktardı. İcra Kurul Başkan Sertaç Günay Gerede de olmaktan mutlu olduklarını ve Gerede hakkında son derece doyurucu bildiler edindiklerini dile getirirken misafirperliğiniz için arkadaşlarım adından teşekkür ederim dedi.

Günay Genç girişimciler olarak ilimiz ve Gerede olarak güzel projelere imza atmak için sinerji oluşturmalıyız bu potansiyel Gerede’yi sahada gördüğümüzde fazlasıyla var diyerek görüşlerini dile getirdi. Bolu Genç Girişimciler İcra kurul Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.