Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TFF’DEN KRİTİK KARAR

TFF’DEN KRİTİK KARAR
Lig'de 2019–2020 sezonunun 23.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Boluspor’un 23 Şubat Pazar günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Ramazan Keleş yönetecek.

NEREDEYSE HERKES TRABZONLU

Boluspor’un ligin 23.haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hakemi olan Ramazan Keleş, Trabzon doğumlu. Kırmızı beyazlıların hafta sonu oynayacağı İstanbulspor’da ise kulüp başkanı Ecme Faik Sarıalioğlu’nun yanı sıra ve birçok yönetim kurulu üyesi Trabzon nüfusuna kayıtlı. Ayrıca yine İstanbulspor teknik direktörü Fatih Tekke ve teknik ekipte yer alan Orhan Çıkrıkcı’da Trabzon doğumlu olan isimler.

GÖZÜMÜZ ÜZERİNİZDE

Ligde kritik haftalara girdiğimiz bu dönemde Türkiye Futbol Federasyonun yaptığı hakem ataması Bolu’da huzursuzluğa neden oldu. Özellikle son 4 haftada Boluspor aleyhine çalınan düdükleri gözümüzün önüne getirdiğimizde İstanbulspor maçına daha dikkatli takip etmemiz gerekiyor.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 21-22 ve 23 Şubat tarihlerinde oynanacak 23. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

23 Şubat Pazar Esenyurt Neci Kadıoğlu stadyumunda oynanacak olan İstanbulspor- Boluspor maçını Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Ramazan Keleş yönetecek.

Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak Keleş’in yardımcılıklarını Seyfettin Ünal ve Gökhan Barcın yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Önsal.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 23.haftada düdük çalacak hakemler şunlar:

21 ŞUBAT CUMA:

19.00 Osmanlıspor-Ekol Göz Menemenspor: Onur Özütoprak

19.00 Eskişehirspor-Hatayspor: Hakan Ceylan

22 ŞUBAT CUMARTESİ:

14.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Bursaspor: Ümit Öztürk

14.00 Cesar Grup Ümraniyespor-Keçiörengücü: Direnç Tonusluoğlu

16.30 Akhisarspor-Fatih Karagümrük: Turgut Doman

19.00 Adana Demirspor-Altınordu: Yasin Kol

23 ŞUBAT PAZAR:

14.00 Giresunspor-Ekol Hastanesi Balıkesirspor: Cihan Aydın

16.30 Altay-Adanaspor: Bülent Birincioğlu

19.00 İSTANBULSPOR-BOLUSPOR: RAMAZAN KELEŞ