Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TERÖRÜ ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN TAMAMEN ÇIKARMAYA ANT İÇTİK”

“TERÖRÜ ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN TAMAMEN ÇIKARMAYA ANT İÇTİK”
Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler derneklerini ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, “Allah’ın izniyle terörü ülkemizin gündeminden tamamen çıkarmaya ant içtik. En kısa zamanda bu görevi tamamlayacağız” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke-Aslı Akış

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bolu’ya geldi. Ziyaretine Bolu İl Jandarma Komutanlığı ile başlayan Jandarma Genel Komutanı Çetin daha sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Çetin, programı kapsamında ilk olarak Bolu’daki şehit yakınları ve gazilerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geldi. Çetin’e; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı ve il protokolü eşlik etti.  Şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Çetin, vatandaşların isteklerini de dinledi.

“ÇALIŞAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZ VAR”

Bolu Valisi Kılıç, Bolu’daki çalışmalar hakkında Çetin’e bilgi vererek, “Şehitler, şehit yakınları, gazilerimiz bizlerin her zaman başımızın tacı. Allah razı olsun onlardan. Bolu’da da 3 tane böyle bu alanda çalışan sivil toplum kuruluşlarımız var. Onlarla da gayet uyum içerisinde şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ne ihtiyacı varsa, elimizden gelen gayreti emniyetle, jandarmayla, valilik olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim onlara borcumuzu ödememiz mümkün değil. Allah razı olsun” dedi.

Kılıç, terörle mücadeleye değinerek, “Siz de terörle mücadele anlamında olağanüstü bir gayret içindesiniz. Bunu görüyoruz. Sürekli takip içindesiniz. Sayıları da zaten sıfıra doğru yaklaştı. Bunun için de Bolu halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Bu mücadelenin, gayretin herkes farkında. Çok güzel bir mücadele var. İnşallah ülkemiz 2023'e çok daha güvenli, huzurlu bir ülke olarak girecektir. Bunda sizlerin emeği çok fazla.” diye konuştu.

“YETER Kİ VATAN SAĞ OLSUN”

Şehit, gazi ve şehit yakınlarının kendileri için önemine değinen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, “Şehit yakınları mukaddes emanetimiz, kahraman gazilerimizin başımızın tacı. Biz hepinizin emrine amadeyiz. Emrinizdeyiz… Bizde bu vatan için, bu millet, devlet için, şanlı ay yıldızlı bayrağımız için, mukaddes değerlerimiz için hayatımızı şehitlerimizin izinde, gazilerimizin yolunda feda etmeye hazırız. Canımız kanımız bu bayrağa, bu ülkeye feda olsun, helal olsun, armağan olsun. Yeter ki vatan sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“ZAMANDA BU GÖREVİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Çetin, “Ülkemizde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar biz kahraman polisimiz, kahraman jandarmamız, kahraman askerimiz, kahraman silahlı kuvvetlerimiz, kahraman koruyucularımızla birlikte… Hepsinden önemlisi yüce milletimizin desteği ve dualarıyla, Allah’ın izniyle terörü ülkemizin gündeminden tamamen çıkarmaya ant içtik. Görüyorsunuz mücadelemizdeki azim ve kararlılığımızı. İnşallah en kısa zamanda bu görevi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve başkanlarına Orgeneral Çetin tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

VALİLİK ZİYARET EDİLDİ

Çetin’in programı Bolu Valiliğine gerçekleştirilen ziyaretle devam etti. Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, valilik ziyaretinde valilik şeref defterini imzalamasının ardından Vali Erkan Kılıç, ile birlikte valilik makamına geçti. Kılıç ve Çetin karşılıklı hediye takdimlerinde bulundu.

Çetin, Bolu Valiliğinde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla da fotoğraf çektirdi. 
Etiketler: bolu haberler