Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TERMİNALDE YAKALANDILAR

TERMİNALDE YAKALANDILAR
Bolu'da, adliye lojmanlarından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Gürcistan uyruklu 4 kişi yakalandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Tabaklar ve Borazanlar mahallelerinde Bolu Adliyesi çalışanlarının oturduğu lojmanlardaki 3 daireden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı. 3 farklı ikamette meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda olaylara karışan şüphelilerin il dışından gelerek ilimizde hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, eşkalleri belirlenen Gürcistan uyruklu 4 şüpheliyi Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde gözaltına aldı.

Üzerlerinde, girdikleri evlerden çaldıkları 29.000 TL değerinde telefon ve bilgisayar, 7.190 TL değerinde altın ve ziynet eşyası, 2100 TL değerinde güneş gözlüğü, 1.150 TL değerinde kol saati, 200 TL tutarında bozuk para, kapı açmaya yarayan 2 adet maymuncuk, 2 adet kapı göbeği alyanı, 1 adet tirbişon, 1 adet keski, 1 adet İngiliz anahtarı, 1 adet tornavida ve 2 adet eldiven ile ele geçirilen M.I, I.L, K.B. ve L.R. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Daha önceden de çok sayıda suç kayıtları olduğu tespit edilen şüphelilerin Çanakkale, Ankara ve Kırşehir İllerinde de ikametten hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilmiş, M.G. isimli şahsın 7 ayrı suçtan aranması ve kesinleşmiş 6 yıl 2 ay hapis cezasının olduğu, L.I. isimli şahsın 1 suçtan aranması ve 5 yıl hapis cezasının olduğu yapılan inceleme sonrası tespit edildi.