Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TEM TERÖRE KARŞI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA

TEM TERÖRE KARŞI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) Bilgilendirme Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından 2021-2022 Akademik yılı kapsamında BAİBÜ’DE yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri bilinçlendirmek için stant açtı. Ekipler, terör örgütleriyle mücadelede farkındalık, oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerini bilgilendirdi.

HABER: ASLI AKIŞ

Terörle Mücadele Şubesi Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine (BAİBÜ) yeni başlayan öğrencilerin terörle mücadele konusunda bilgilendirilmesi amacıyla üniversite yerleşkesinde stant kurdu. Stantlarda TEM ekiplerinin yanı sıra Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği görevli personeller de görev aldı.

Öğrencilere terörle mücadele konusunda bilgi aktaran ekipler, şüpheli durumlarda kendileriyle iletişime geçmelerini istedi.

Standı ziyaret eden öğrencilere hediye veren ve ikramlarda bulunan ekipler, polis teşkilatı olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri de öğrencileri, aile içi şiddet konusunda bilgilendirdi.

Öğrencilere KADES uygulaması hakkında da detaylı bilgi aktarıldı.
Etiketler: bolu haberler