Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TEKNOFEST 2020 FİNALİNDE 3 TAKIMIMIZLA YARIŞIYORUZ

TEKNOFEST 2020 FİNALİNDE 3 TAKIMIMIZLA YARIŞIYORUZ
Bolu’dan 3 proje, bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek olan dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2020 finallerine katılmaya hak kazandı.

Haber: Aslı Akış

22-27 Eylül'de düzenlenecek Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmede önemli rol üstlenen TEKNOFEST'in üçüncüsüne Gaziantep ev sahipliği yapacak.

Gaziantep'te yapılacak TEKNOFEST 2020'ye katılmak için ilimizden başvuran 74 takım ve proje içerisinden Eğitim Teknolojileri, Afet Yönetimi ile İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon projeleri ile 3 takım final yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Eğitim Teknolojileri alanında proje hazırlayan Bilsem öğrencileri Dilara Yalçın, Metehan Koç, Ömer Yiğit Erdem ve danışman öğretmenleri Mehmet Bütün, Afet Yönetimi alanında proje hazırlayan Bilsem öğrencileri İnci Begüm Topaloğlu, Mehmet Efe Benderlioğlu ve danışman öğretmenleri Mehmet Çeltek ile İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon alanında proje hazırlaya 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu öğrencileri Esra Armağan, Elif Didem Çınar, Defne Karadoğan ve danışman öğretmenleri Tanju Cengiz TEKNOFEST 2020'de ilimizi temsil ederek yarışacaklar.