Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

'TEK HEDEFİM BOLUSPOR'DA BAŞARILI OLMAK'

'TEK HEDEFİM BOLUSPOR'DA BAŞARILI OLMAK'
Boluspor 27. hafta karşılaşmasında sahasında Adanaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Boluspor’un genç teknik direktörü Fırat Gül, Radyospor’da konuk olup, Salim Manav’ın konuğu oldu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, "11 günde 3 maça çıktık. Bu süreçte çok fazla antrenman yapamadık, daha çok toplantılarla maçlara hazırlanmaya çalıştık. Giresunspor maçında oyunun hakimi bizdik fakat skora bunu yansıtamadık. Keçiörengücü'nü deplasmanında kazandık. Keçirörengücü sentetik sahada maçlarını oynuyor orada kazanmak zordu bunu da başardık. Adanaspor maçını kazandık, bu maçta planımız çok farklıydı, amacımız kaybetmemekti ve kazandık. Maç içerisinde 3 farklı sistem değiştirdik, geriden geldik ve maçı kazandık. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'İsmail Konuk pozisyonu nizami gol'

"İsmail Konuk'un orada eli açılıyormuş gibi gözüküyor ama oyuncunun orada top göğsüne çarparak gol oluyor. İsmail Konuk'un attığı gol nizamiydi orada faul yok. Maçtan sonra İsmail'le de konuştum. Gol olduğunu ve eline değmediğini söyledi."

'Tek hedefim Boluspor'da başarılı olmak'

"Ülkemizde genç teknik direktör ve genç futbolcunun tanımlanması Avrupa'ya göre farklı. Uzun yıllar Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig'de antrenör olarak görev yaptım. Geçen sezon İstanbulspor'da bu sezon Boluspor'da yalnız olarak çalışıyorum. Şu andaki tek hedefim Boluspor'da başarılı olmak. Oyunculardan yaşı küçük olan antrenörler var. Bizde de Bilal Kısa benden 1 yaş büyük. Burada önemli olan oyuncuyu kendinize inandırmak. Biz şu anda bir sıkıntı yaşamıyoruz, inşallah sezon sonunda da hedefimize ulaşacağız."