Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Team14 Activity ekibinden çocukların gelişimine katkı

Team14 Activity ekibinden çocukların gelişimine katkı
Team14 Activity ekibi olarak salonda yapılan aktiviteler ile çocukların fiziksel, bilişsel ve duyuşsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak için çaba sarf ediyor.
Hamit ve Evin Ergün Özdamar çifti tarafından faaliyete geçirilen Team14 Activity’de, küçük yaş grubu çocuklara hareket eğitiminin yanında, Kids Zumba, cimnastik, satranç, halk oyunları, zekâ oyunları, bale ve dans eğitimi de veriliyor. Hamit Özdamar, Team14 Activity ekibi olarak çocuklarımızın fiziksel, bilişsel ve duyuşsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Özdamar, “Hareket Eğitimi programının amacı okul öncesi dönemde çocuklarda temel motorik becerilerin gelişimini doğru bir şekilde tamamlamalarını yardımcı olmaktır. Çocuklarda Yürüme, koşma, denge, tırmanma, yuvarlanma, koordinasyon, kuvvet, çabukluk, sıçrama, atlama, dikkat gibi daha birçok becerinin erken yaşlarda kazandırılması ileriki yaşlarda yapacakları tüm sporlar için temel oluşturacaktır” dedi.

 “BİRÇOK FARKLI BRANŞTA DA ÇALIŞMALAR OLACAKTIR”

Hamit Özdamar, “Team14activity ekibi bu çalışmalar oyunlar ve parkurlar ile destekleyerek fiziksel gelişimi daha eğlenceli hale getiriyor. Şu an 2 yaş ile 10 yaş arası çocuklar için gruplar mevcut. Hafta sonu yasaklarından dolayı çalışmaları hafta içi yapmakta. Her çocuk kendi yaş grubu ile haftada 2 gün çalışmalara geliyor. Bunun yanında özel ders verdiğimiz öğrencilerimiz de var. Yaklaşık 3 yıldır hareket eğitimi çalışmalarımızı yapıyoruz, yaptığımız bu aktiviteler sonucunda çocuklarımızda çok olumlu gelişimler sağladığımızı görmek bize mutluluk veriyor. Bizim için en önemli şey, çocuklarımızın yaptığı aktivitelerden keyif alması ve salona mutlu gelmesi bunlar olunca çocukta olmasını istediğimiz gelişimler de kendiliğinden geliyor. Normalleşme başladıktan sonra aktivite merkezimizde hareket eğitimi dışında birçok farklı branşta da çalışmalar olacaktır. Cimnastik, dans, zumba kids, yoga, Halk oyunları, Zekâ Oyunları, satranç, doğa aktiviteleri bunlardan bazıları. Yine yakın zamanda Team14 Activity Spor Kulübü'müzü de kurarak salon sporları ve bireysel sporlarda da faaliyetlerimiz olacaktır” şeklinde konuştu.