Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ'NDE BOLU BELEDİYESİ'DE YER ALDI

TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ'NDE BOLU BELEDİYESİ'DE YER ALDI
İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” düzenlendi. Bolu Belediyesi de zirvede Bolu’nun yöresel ürünlerini tanıttı.


Haber: Aslı Akış

İstanbul'da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık Belediyesi de yerini aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu ve Kıbrıscık’a özgü tarımsal ürünlerin yar aldığı stantları ziyaret ederek Bolu Belediyesi ve Kıbrıscık Belediyesi tarafından yaşama geçirilen tarımsal projeler hakkında bilgi aldı.

CHP'li belediyelerin tarıma verdikleri desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla; 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde, 160 belediye ve 300'ü aşkın kooperatifin yer aldığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi başladı. Zirvede belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünlerinin yer aldığı fuar alanında yer alan Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık Belediyesi stantları büyük ilgi gördü. Ayrıca Bolu Bel. A.Ş.’nin hâkim ortağı olduğu S.S. Köroğlu Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ürünleri tanıtıldı.

Zirvede Bolu Belediyesi'nin ata tohumları ile yetiştirdiği iyi tarım ürünlerini tanıtan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirdi.

Özcan; “İstanbul'da gerçekleştirilen tarım zirvesinde en çok ilgi gören stantlardan birisi Bolu Belediyesi Köroğlu Kooperatifi standı oldu. Tarımsal kalkınmaya verdiğimiz değer ve bu yolda hayata geçirdiğimiz projelerle çiftçinin, emekçinin her zaman yanında olacağız.” dedi. 
Etiketler: bolu haberler