Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"TARIMSAL ARAZİLERİMİZİ KORUYACAĞIZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, tarımsal üretimi arttırmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyleyerek, " Tarımsal arazilerde çok zorda kalmadığımız sürece 18'inci maddeyi uygulamadan tarımsal üretimi arttırmak istiyoruz" dedi.


Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Ziraat Odası'nı ziyaret etti. 16 Şubat tarihinde gerçekleştirilen kongre sonrası yeniden başkanlığa seçilen Hakkı Fidan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunan Özcan, projeleri hakkında da bilgiler verdi.

Bolu'yu turizm şehri haline getirmek istediklerini ifade eden Özcan "Dışarıdan çok turist alan, bu turistlerin şehre kattığı gelirin yanı sıra Bolu'yu Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir haline getirmek istiyoruz. Turizmden elde edeceğimiz gelir ile vatandaşımızın cebine çok yüklenmeden, belediye hizmetlerinin mümkün olduğu kadar ucuz tutarak daha kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Tarımsal alan vasfını yitirmiş alanlarda özellikle otoban kenarında ikinci bir organize sanayi oluşturmak peşindeyiz. Bolu sadece turizm alanında, sanayi alanında gelişsin istemiyoruz.  Mümkün olduğu kadar tarımsal arazilerimizi çocuklarımıza intikal ettirebilmek adına korumayı amaçlıyoruz. Tarımsal arazilerde çok zorda kalmadığımız sürece 18'inci maddeyi uygulamadan tarımsal üretimi arttırmak istiyoruz" dedi.