Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARAFTARLARDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

TARAFTARLARDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA
Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğünün, Boluspor’un altyapı tesisleri olarak kullandığı binayı boşaltmasıyla ilgili gönderdiği ‘tahliye’ kararına taraftarlar sert tepki gösterdiler. Açıklamada; ‘Takımlarımızın sportif olarak başarılar yakaladığı bu dönemde birlik ve beraberliğimizi bozacak tutum içine girmekten kimler, ne gibi kazanç sağlamayı beklemektedir?’ ifadelerine yer verildi.

Boluspor altyapı tesisleri olarak kullandığı binanın Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tahliye edilmesi kararına Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı’dan sonra taraftarlarda sert tepki gösterdiler. Açıklamanın son bölümünde ise, “Boluspor taraftarını satın alacak para, pul daha icat edilmedi, HABERİNİZ OLSUN!” ifadelerine yer verdiler.

Cadde 14 ve Yarenler taraftar gruplarının yazılı olarak yaptıkları açıklamanın tamamı şöyle: “Bugün basında yer alan haberlere göre Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kira ödenmediği gerekçesiyle Boluspor Yılmaz Becikoğlu alt yapı tesislerinin boşaltılması yönünde Boluspor Kulübü’ne tebligat gönderilmiştir.

Ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir.’  sözleri Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hiç duyulmamış olmalı ki adında gençlik ve spor olan bir kurum gençliği mağdur edecek bir tutum içindedir. Gençlerimizi kötü ve zararlı alışkanlıklardan korumak için sportif, sanatsal, kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve destek vermek tüm kurum ve sivil toplum örgütlerimizin görevi olmalıdır.

Bu amaç doğrultusunda gençliğimizi ve çocuklarımızı sportif faaliyetlere yönlendiren Boluspor Kulübü’nün alt yapı tesislerinin boşaltılmasının istenmesinin amacı nedir? Kişiler egolarını mı tatmin etmeye çalışmaktadır? Takımlarımızın sportif olarak başarılar yakaladığı bu dönemde birlik ve beraberliğimizi bozacak tutum içine girmekten kimler, ne gibi kazanç sağlamayı beklemektedir?

Kulübümüzün gerekli adımları atarak tesisleri Boluspor bünyesine katacağına inanıyor ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Atkı, bere gibi ufak tefek hesaplar peşinde olanlara da sesleniyoruz; Boluspor taraftarını satın alacak para, pul daha icat edilmedi, HABERİNİZ OLSUN!”