Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARAFTARLAR BOLUSPOR’U BAĞRINA BASTI

TARAFTARLAR BOLUSPOR’U BAĞRINA BASTI
Beypiliç Boluspor’un TFF 1. ligde cumartesi günü oynayacağı ligin ilk maçına günler kalan Yarenler taraftar grubu ve kırmızı beyazlı taraftarlar Atatürk Stadyumundaki organizasyonla takıma moral verdiler.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor yönetiminin de yakından takip ettiği antrenmanın sonuna doğru Atatürk Stadyumuna giren yüzlerce kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal mesafeye de dikkat ederek takıma ve teknik heyete tezahüratlar yaptılar.

Yakılan meşalelerle önce takımı daha sonra başkan Abdullah Abat ve yönetimi tribüne davet eden Bolusporlu taraftarlar sezon boyunca takımın yanında olacaklarını, taşın altına koyan yönetime de her zaman destek olacaklarını belirttiler.

Beypiliç Bolusporlu taraftarların ziyaretinde, tribün liderleri, Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, takım kaptanlarından Mustafa Durak, Gökhan Sazdağı ve Beypiliç Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalardan satır başları şöyle:

“Başarılı olacağınızdan şüphemiz yok”

Yarenler taraftar grubu liderlerinden Ahmet Kırcalı ziyarette yaptığı açıklamada; “Futbolcularımız, Bolu’ya, Boluspor camiasına hoş geldiler. İnşallah bu sezon hepimiz için güzel bir sezon olur. Geçen dönemden Boluspor forması giyen kardeşlerimizde burada. Onlar zaten aile gibi olduk. Beraber güldük, beraber eğlendik. Yeri geldi beraber ağladık. Arada belki ufak tefek sıkıntılar oldu ama biz hepimiz aileyiz. Kol kırılır, yen içinde kalır. Geçen seneyi unuttuk. O başarısız sezonu Eskişehir’de son maçta çimlere gömdük. Bu sene bembeyaz bir sayfa açıyoruz. Biz sizlere güveniyoruz, inanıyoruz. Başarılı olacağınızdan şüphemiz yok. İlk devre seyircisiz olacak ama bizler bir şekilde burada olduğumuzu hissettirmeye çalışacağız. Bugünde maç öncesi ziyaret edelim. Size moral verelim dedik. Yeni sezon camiamıza hayırlı olsun tekrardan” dedi.

“Yolun sonu süper lig olsun”

Yarenler taraftar grubu lideri Yasin Yurdakul ise kazasız, sakatlıksız bir sezon dileyerek; “Fazla söze gerek yok. Yeni sezon hayırlı olsun. Kazasız, belasız sakatlıksız olsun inşallah. Size çok güveniyoruz. Cidden bu sene farklı bir atmosfer farklı bir heyecan var bizde. Hocamız olsun yeni arkadaşlar olsun geçmişteki arkadaşlar olsun. Hepimiz size inanıyoruz. İnanmasak zaten gelmezdik. Hayırlısı olsun. Yolun sonu süper lig olsun” şeklinde konuştu.

“İnşallah sezon sonu bu yüzleri güldürürsünüz”

Yarenler grubundan Tayfun Çelen ise, “Bu sezon birlikle beraberlikle şampiyonluk gelecek inşallah. Biz sizlere inanıyoruz başkanımıza, hocamıza, futbolcu arkadaşlarımıza. İnşallah sezon sonu bu yüzleri güldürürsünüz” dedi.

Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek ise, taraftarların desteklerine çok ihtiyaç duyduklarını ifade ederek; “Güzel şeyler ifade ettiniz. Biz buraya gelirken hep aynı şeyi söyledik. Bu sinerjiye inanıyoruz. Tek inancımız, tek güvencimiz bu sinerji. Bunun üstüne inşa edeceğiz. Biraz ihtiyacımız var yeniden toparlanmaya, takım olmaya tekrar şu birlikteliği yaşamaya sadece o desteğiniz olsun. Gerisi inşallah gelecek” şeklinde konuştu.

“Burada hiç kimse mücadelesini eksik etmeyecek”

Beypiliç Boluspor takım kaptanların Mustafa Durak ise, oyuncular olarak sahada mücadelelerinin hiç eksilmeyeceğinin sözünü vererek şunları dile getirdi: “Gelen herkese teşekkürler. Kötü bir sezon geçirdik. Yeni hoca var. Yeni kadro var, yeni gelen arkadaşlarımız var. yeni başkan var. Şehirde tamamıyla yeni bir atmosfer var. Gerçekten ilk defa bu kadar bir sinerji var. Ben takım arkadaşlarım adına şu sözü verebilirim. Kötü oynayabiliriz. Ama burada hiç kimse mücadelesini eksik etmeyecek. Mücadelesini 90 dakika sahaya verecek. Desteğinizi bekliyoruz.”

“Kötü oynayabiliriz ama mücadelemiz sahada 90 dakika sürecek”

Kırmızı beyazlıların ikinci kaptanı Gökhan Sazdağı ise şöyle konuştu: “Teşekkür ediyoruz. Sağ olun, buraya kadar geldiniz. Geçen sene kötü bir sezon geçirdik takım olarak. Ama mücadeleden vazgeçmedik. Ligde kalacağız dedik. Puan olarak ligde kaldık sonuçta. Bu sene inşallah hedefler yüksek. Yeni bir yapılanma. Yeni bir hoca, yeni bir başkan. Yeni transfer olan arkadaşlarımızla hemen kaynaştık. Güzel bir takım olduk. Kötü oynayabiliriz ama mücadelemiz sahada 90 dakika sürecek. Siz bizleri destekleyin, güvenin.”

“En kısa sürede sizlere kavuşmayı ve sizlerinde takıma kavuşmanızı umut ediyorum”

Bolusporlu taraftarların ziyaretinde son olarak söz alan Beypiliç Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, kırmızı beyazlı taraftarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hep birlikte güzel günler ulaşma temennisinde bulunarak; “Bu gerçekten bizi çok gururlandıran ve birazda duygulandıran bir tablo. Bunun için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Kulübümüz zor bir süreçten geçti. İnşallah bir daha böyle kötü günler yaşamayacağız. Ben bunun size sözünü buradan veriyorum. Gönül isterdi ki, sezon başıyla birlikte hep birlikte olalım. Çünkü kulüplerde başkanlar, spor takımları, taraftarlarımız varsa var olan şeyler. Siz yoksanız bunun hiç kıymeti yok. İnşallah bu kötü günleri geçireceğiz. En kısa sürede sizlere kavuşmayı ve sizlerinde takıma kavuşmanızı umut ediyorum. Biz kulübümüz adına 1 ay gibi kısa bir zamanda elimizden gelenin en fazlasını gece-gündüz çalışarak yapmaya çalıştık. Gerek maddi anlamda, gerek futbolcu transferleri anlamında imkanımız doğrultusunda en iyi transferleri yapmaya çalıştık. İnşallah güzel bir sene olacak. Biz buna inanıyoruz. İnşallah hep birlikte çok güzel günler bizi bekliyor olacak. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.