Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARAFTARLAR BAŞKAN ÖZCAN’DAN OTOBÜS İSTİYOR

TARAFTARLAR BAŞKAN ÖZCAN’DAN OTOBÜS İSTİYOR
Köroğlu TV’de Salı Akşamları yayınlanan Spor Akşamı programına konuk olan taraftar grubu liderleri Fatih Altundal ve Yasin Yurdakul, Boluspor’un Pazar günü oynayacağı Adana Demirspor maçının deplasman organizasyonu için kampanya başlattı.

Haber: Ömer Çetinaslan

Köroğlu TV ekranlarında Salı akşamları canlı yayınlanan Burhan Yeşiltaş’ın moderatörlüğünü yaptığı Fahri Gündüz’ün yorumculuğunu yaptığı Spor Akşamı programının bu haftaki konukları, Cadde 14 Taraftar Grubu Lideri Fatih Altundal ve Yarenler Taraftar Grubu Lideri Yasin Yurdakul oldu.

Taraftar grubu liderleri, Boluspor’un kötü gidişatına “dur” demek için tüm Bolu halkını Adana Demirspor maçına davet ederek, Bolulu işadamlarından maddi yardım ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan otobüs istedi.

“ADANA DEMİRSPOR DEPLASMANI İÇİN KİM, NE VERECEK?”

Canlı yayında, gazeteci ve yorumcu Fahri Gündüz, kampanyaya destek veren Bolulu vatandaşları açıklayarak, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve STK’lar kaç otobüs verecek? En kötü gün bugünse, Boluspor’u tekrar ayağa kaldırmak için, Adana Demirspor deplasmanı için kim, ne verecek? Bu destek, sadece Boluspor için olacak, şahıslar için değil” ifadelerini kullandı.

“ADANA’YA GİDEN 45 KİŞİ  NASIL GİTMİŞ ARAŞTIRSINLAR”

Yarenler Taraftar Grubu Lideri Yasin Yurdakul, “Biz, bir deplasmana giderken onlarca araba gitmiyoruz. Çoğu öğrenci kardeşimiz, işi gücü olan insanlar var. En fazla iki ya da üç otobüs çıkıyor. Bolu’da çok firma ve iş insanı var. Her biri bir otobüs verse, 3-4 bin TL tutar. Çok büyük bir para değil. İlk yarı Adana’ya giden 45 kişi, nasıl gitmiş araştırsınlar. Ne yediler, ne içtiler? Araştırsınlar” dedi.

“UMARIM HERKES KALAN PERİYOTTA KENDİNE YAKIŞANI YAPAR”

Boluspor Taraftar Gruplarından Cadde 14 Lideri Fatih Altundal, Bolu halkını destek vermeye davet ederek, “Herkes elini taşın altına koysun, hep beraber gidelim Adana’ya. Perşembe günü taraftarların bir antrenman ziyareti olacak. O ziyarete sadece taraftar grupları değil, herkes gelsin. Basın da gelsin, Belediye Başkanımızın vakti varsa o da gelsin. Valimiz, milletvekillerimiz, sendika başkanlarımız gelsin. Oyuncularımıza o ışığı gösterebilirsek, onlardan da gerekli reaksiyonu alabiliriz. Umarım herkes, kalan periyotta kendine yakışanı yapar. Boluspor’un, bu şehrin insanlarına ve duaların ihtiyacı var. Herkes Boluspor’un iyiliği için her şeyi bir kenara bırakıp destek olsun” şeklinde konuştu.