Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARAFTAR GRUPLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TARAFTAR GRUPLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Boluspor taraftar grupları Cadde14 ve Yarenler yangının etkili olduğu Antalya'nın Manavgat ve ilçelerine 2 yardım tırı gönderdi

Yurdumuzun birçok yerinde çıkan orman yangınları nedeniyle, mağdur olan vatandaşlara yardım yağıyor. Cadde14 ve Yarenler taraftar grupları yangın bölgelerine iki TIR dolusu gıda yardımı gönderdi.

İki grup büyük bir vefa örneği gösterdi. Bir araya gelerek örnek karar alan gençler kampanya başlatarak, duyarlı Bolulu vatandaşları desteğe davet etti ve bu davet karşılıksız kalmadı. Birçok Bolulu vatandaş kısa süre içinde 2 tırı doldurarak yangın bölgesine gönderdi.  

Kızılay parkına çekilen TIR’ı, çok sayıda vatandaş yiyecek ve su yardımda bulundu. Boluspor taraftarları yapmış oldukları açıklamada; “Orman yangınları bizleri de derinden yaraladı. Boluspor taraftarları olarak hemen örgütlendik ve kampanya başlattık. İki tır dolusu yiyecek ve içecekleri yükledik. Bolu halkı ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Vatandaşlar elleriyle taşıyarak koli koli yiyecek ve içecek getirdi. Bizlerde en kısa zamanda yangın bölgelerine bu ihtiyaç malzemelerini ulaştırmak için yola çıkıyoruz” açıklamasında bulundu.

Etiketler: bolu haberler