Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TARAFTAR GRUPLARI TARAFINI BELLİ ETTİ

TARAFTAR GRUPLARI TARAFINI BELLİ ETTİ
Kamuoyunda ismi Boluspor Başkanlığı için geçen Bolulu İş insanı Oktay Ercan ile taraftar liderleri Ercan’ın evinde bir araya geldi. Boluspor tribünlerinin sesi olan Yarenler ve Cadde 14 liderleri, Oktay Ercan kendisi hakkında çıkan başkanlık söylentilerine açıklık getirdi. Ercan, Boluspor Başkan adaylığı noktasında görüşlerini kırmızı beyazlı taraftarlarla görüş alışverişinde bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz

Bolulu iş insanı Oktay Ercan Boluspor Başkanı olacak mı olmayacak mı? Hepsini taraftar liderlerine anlattı. Ramazan Bayramını nedeniyle Bolu’ya gelen ve Elmalık köyünde evinde dinlenen Oktay Ercan ve taraftar grupları sohbet ortamında buluşma gerçekleştirdiler.

“Boluspor’a 3 yıldır verdiğiniz bir destek var”

Tribün liderleri Oktay Ercan’a yaptıkları konuşmada şunları ifade ettiler; “Önümüzde Bir Boluspor kongresi var. Bizde takımımızın durumunu yakından takip ediyoruz. Sizin Boluspor’a 3 yıldır verdiğiniz bir destek var. Bu neticede önümüzdeki hafta bir kongre yapılacak isminizde sık sık gündeme geliyor. Sizin düşüncenizi öğrenmek ve hem tanışmak için yanınıza ziyarete geldik. Düşüncelerimizi ve düşüncelerinizi öğrenmek istedik” ifadelerine yer verdiler.

Projelerini anlattı

Bolulu iş insanı Oktay Ercan ise taraftarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Soru cevap şeklinde geçen görüşmede Oktan Ercan kendisi hakkındaki düşüncelerine aktardı. Boluspor ile ilgili destek verilirse elini taşın altına koyacağını ifade eden Ercan, nasıl bir Boluspor modeli olacağını da tek tek taraftar liderlerine anlattı. Ercan, Bolu Atatürk Stadyumu, taraftarlarla ilgili projeleri ve Bolulu esnaftan bir maddi gelir elde etmeyi düşünmediklerini ifade etti.

“Biz her üç senede bir kongre havasında bulunmak istemiyoruz”

Anlatılan projeler karşısında taraftarlarda hem fikir olduklarını beyan ederlerken; “Artık biz her üç senede bir kongre havasında bulunmak istemiyoruz. Türkiye şartları, Bolu şartları ortada gün geçtikçe Boluspor’un yükü yükseliyor. Gidişatın çok iyi olmadığını düşünüyoruz. Sizin projeleriniz doğrultusunda kongrede de buna destek olup Boluspor’u hep birlikte yukarılara çıkmasını isteriz. Size güveniyoruz ve destekliyoruz” dediler.