Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN'DAN ÇİÇEKLERİ SATIN TALİMATI

TANJU ÖZCAN'DAN ÇİÇEKLERİ SATIN TALİMATI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine tebrik amaçlı gönderilen tüm çiçeklerin satışa çıkartılması ve elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi engellilere akülü sandalye alınması talimatı verdi.

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan’a, göreve başlamasının ardından çok sayıda tebrik çiçeği gönderildi.

Belediye Başkanı Özcan bunun üzerine örnek bir karara imza atarak, yüzlerce çiçeğin satılmasını, elde edilecek gelirle de Bolu’da yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlar için akülü sandalye alınması talimatını verdi.

Çiçeklerin satışına ilişkin Bolu Belediyesi’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’ni kazanan ve görevine başlayan Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan’a tebrik amacıyla gönderilen tüm çiçekler, satışa çıkartılacak ve elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi engelliler için akülü sandalye alınacaktır. Çiçeklerinin satışına ilişkin duyuru ilerleyen günlerde yapılacak olup, Bolu kamuoyunun bilgisine önemle sunulur.” ifadelerine yer verildi.

Etiketler: