Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN, ZAFER PARTİSİ’YLE HATAY’A GİDİYOR

TANJU ÖZCAN, ZAFER PARTİSİ’YLE HATAY’A GİDİYOR
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; Zafer Partisi, Doğru Parti ve Adalet Partisi’nin içinde olduğu heyetle, Hatay’a gideceği duyuruldu.

Zafer Partisi’nin sosyal medya hesabından, depremden etkilenen Hatay’a yapılacak ziyaret duyuruldu. Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da heyette yer alacağı açıklandı.

Konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “40 Asırlık Türk Yurdu Hatay’a Gidiyoruz! 20-23 Şubat tarihleri arasında Adalet Partisi Gen. Başk. Vecdet Öz, Doğru Parti Gen. Başk. V. Haydar Çakmak, Bolu Bld Başk. Tanju Özcan, Prof. Dr. Ahmet Ercan, Nihat Genç, Şaban Sevinç, Aydın Özdalga ile Hatay’a gidiyoruz” denildi.

ORTAK ADAY, TANJU ÖZCAN İDDİASI

Gazeteci Barış Yarkadaş, 1 Şubat tarihinde yaptığı paylaşımda, Başkan Özcan’a ilişkin, “Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti, tek bir partinin çatısı altında ve ortak bir liste ile seçime girmeyi planlıyor. İttifakın cumhurbaşkanı adayı ise muhtemelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olacak. Genel başkanlar da bu projeye sıcak bakıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan, Hatay’a yapılacak ziyarette Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin olmadığı görüldü.