Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI

TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, ailesi ile birlikte oyunu Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı.


Yaklaşık 3 ay boyunca çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, eşi Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte oyunu Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi 1090 nolu sandıkta kullandı. 

Sabah saatlerinde oyunu kullanacağı sandığa giden Özcan çifti, görevlilere kimliklerini gösteren belgelerini ibra ettikten sonra sırayla oylarını kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından açıklamada bulunan Özcan, “Elimizden geleni yaptık. Keşke şunu da yapsaydık dediğimiz bir şey de kalmadı.  Partililerim çok yardımcı oldu. İl Başkanımız, ilçe başkanımız, yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız bize çok yardımcı oldu. Ayrıca İYİ Parti yöneticilerinden de ciddi bir destek gördüm. Herkes iyi niyetli bir şekilde bu süreci götürmeye çalıştı. Bizde polemiklerden uzak, Bolu ile ilgili yapacaklarımızı anlatarak devam ettik. Ben gerçekten Bolu'yu seviyorum. İnşallah Bolu'muza hayırlı bir netice çıkar. Ben umutluyum. Bu akşam sandıklar açıldığında Bolu'nun yeni belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Tabi ki anketler yaptırdık ama en doğru anket sandıktan çıkacak netice olacak. Memleketimize, Bolu'muza hayırlı uğurlu olsun. Hak eden kazansın. Şaibeli bir sonuç ortaya çıkmasın, net bir sonuç olsun. Bunları temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

“HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İSTİYORUM”

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan ise "Çok iyi bir belediye başkanı olacağını biliyorum. Bizi de görmeyeceğini, ihmal edeceğini de biliyorum. Ama onun hayali, hayallerini gerçekleştirsin istiyorum" şeklinde konuştu.

“BABAM ÇOK ÇALIŞTI”

Son olarak açıklamalarda bulunan Tanju Özcan'ın oğlu Can Özcan ise "Babam çok çalıştı, ben bunu hak ettiğini düşünüyorum" dedi.