Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Tanju Özcan' dan 15 Temmuz Açıklaması

Tanju Özcan' dan 15 Temmuz Açıklaması
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “15 Temmuz, Türkiye için bir uyarıdır. Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden ve izinden ayrılmadığımız, cemaatlere ve tarikatlara fırsat vermediğimiz sürece bu ülkede 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanması mümkün değildir.” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Başkan Özcan, yazılı mesajında, 15 Temmuz’un Türkiye için bir uyarı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“15 Temmuz, Türkiye için bir uyarıdır. Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden ve izinden ayrılmadığımız, cemaatlere ve tarikatlara fırsat vermediğimiz sürece bu ülkede 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin yaşanması mümkün değildir.

“Güçlü bir direniş olarak hatırlanacaktır”

15 Temmuz’da Türk milleti bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik beraberlik sergileyeceğini de göstermiş oldu. 15 Temmuz bizim açımızdan hain bir darbe girişimi olmasının yanı sıra, çok güçlü bir direniş olarak da hatırlatacak. Ben bu duygu ve düşüncelerle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize sağlıklı günler diliyor, yüce Türk milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.”