Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN BOLU HALKININ BAYRAMINI KUTLADI

TANJU ÖZCAN BOLU HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, buruk bir ramazan bayramı yaşadığımıza dikkat çekerek, kurban bayramını özlediğimiz şekilde büyüklerimizi, komşularımız ziyaret ederek kutlayacağımız bir bayram temennisinde bulundu.

“İNŞALLAH GEÇİRDİĞİMİZ SON BURUK BAYRAM OLUR”

Ramazan Bayramı’mızı maalesef koronavirüs salgını nedeniyle geleneksel bayramlardan uzak bir şekilde, sokağa çıkma kısıtlaması altında, evlerimizde geçiriyoruz. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu zor günlerin bir an evvele bitmesini dileyerek; “Yine buruk bir Ramazan bayramı kutluyoruz. Dünyanın başına bela oldu bu korona. Sayın Cumhurbaşkanı açıkladı; Pazartesi gününden itibaren kademeli olarak normale dönmeye başlayacağız diye. İnşallah geçirdiğimiz son buruk bayram olur. Sağlık Bakanımızın ifadelerini doğru kabul edersek ki etmek istiyoruz; Temmuz ayı itibariyle toplumun %70’i aşılanmış olacak diyor. Bu şu anlama gelebilir, belki Kurban Bayramı’nda özlediğimiz şekilde büyüklerimizi, komşularımızı ziyaret edebilir hale geleceğiz. İnşallah dedikleri gibi olur. Bundan sonra hem dini hem milli bayramlarımızı buruk kutlamak zorunda kalmayız” ifadelerini kullandı.

“TÜM BOLULU HEMŞERİLERİM VE ÇALIŞANLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Ramazan bayramında görevli olan tüm çalışanlar ile tüm Boluluların bayramını kutlayan Başkan Özcan; “Bu vesileyle tüm Bolulu hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Hayırlı, mübarek olsun inşallah. Tabi bu süreçte çalışmak zorunda olan belediye çalışanlarımız, polis memuru arkadaşlarımız, jandarma arkadaşlarımız, sağlık çalışanlarımız, karayolları ekiplerinin de Allah yar ve yardımcısı olsun.”  şeklinde konuştu.