Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Tanju Özcan "Ben belediyeyi partinin talimatlarıyla yönetmiyorum"

Tanju Özcan
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında , Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile ilgili konuştu. Başkan Tanju Özcan " Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım Karsu beni eleştirmiş. Bolu Ak Parti yeni İl Başkanı Suat Güner 'de ondan alıntı yaparak 'Karsu malumu ilan etti' demiş. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı'nın beni eleştirmesi benim açımdan normal. Çünkü bu şu demek , Tanju beye her dediğimi yaptıramıyorum . Bu doğru, biz partiden yönetmiyoruz. Ayrıca Suat Güner, Kanal Kapatma Projesi'nin Alaaddin Yılmaz'a ait olduğunu söylemiş. Madem Ak Parti'nin projesi Alaaddin Yılmaz , 15 senedir neden kapatmamış" dedi.

Haber: S.Sevgül Kaba

Bolu Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısında , Başkan Tanju Özcan , Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile ilgili konuştu. Başkan Özcan ," Cumhuriyet Halk Partisi'nin beni eleştirmesi sizi mutlu etmeli. Bir de Cumhuriyet Halk Partililer birbirini eleştirebilir.  Çünkü demek ki ben belediyeyi partiden yönetmiyorum. Partinin talimatlarıyla da yönetmiyorum. Dolayısıyla Suat kardeşimiz muhalefete başladı ama yanlış yerden başladı." ifadesinde bulundu.

AK PARTİ'NİN PROJESİ DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORSUN

Başkan Tanju  Özcan " Suat Güner sosyal medya hesabından '15 yıllık Bolu Belediye Başkanlığı döneminde Bolu’ya çağ atlatan Alaaddin Yılmaz başkanımız tarafından planlanan ve yapımına başlanan Kanal Kapatma Projesi’ni kendi projeleri gibi tanıtmalarına şaşırmadık' demiş. Alaadin Yılmaz 100 metrelik bir kısmı  kaçak kapatmış. Devlet Su İşlerine açıp sorabilirsiniz. Madem bu Ak Partinin projesi Alaaddin Yılmaz burada  15 sene belediye başkanlığı yaptı.  Kendisi kanalı kapatacağım diye 2004 'de vaat etmiş. Ben geldim 6 ayda  projemi hazırlattım usulüne uygun olarak kapatıyoruz. " dedi.

Başkan Özcan , 15 yıldır Kanal Kapatma projesinin gerçekleştirilmediğini aslında bu açıklamanın bir itiraf olduğunu söyleyerek" Yeni İl Başkanı demiş ki yani , benim 15 yıl Belediye Başkanlığımı yapan çağ atlatan  yazmışta bence yol sıra gidip çay sıra gelen eski belediye  başkanım demesi lazım . 15 yıl önce söz vermişsin 15 yıldır  yapamamışsın. Ben 6 ayda iznini alıp başlamışım Ak Parti'nin projesi diye yutturmaya çalışıyorsun" ifadelerini söyledi. 

KENDİSİ SOKAĞA ÇIKMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Özcan " Benim Belediye Meclis üyelerim şunu bilir ki Tanju Özcan partizanlık yapmıyor. Yapmamamdan  rahatsız  olan olabilir. Eski Belediye başkanı insanlara  Ak Partili,  CHP' li,  MHP li olarak maalesef  bakıyordu.  Şimdi o yüzden kendisi sokağa çıkmakta güçlük geçiyor. O yüzden ben ismini bir caddeye verelim deyince birileri açıktan birileri de karnından hayır diyor. Allah kimseyi o durma düşürmesin. " dedi.