Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TAMGA’DAN VALİ ÜMİT’E ZİYARET

TAMGA’DAN VALİ ÜMİT’E ZİYARET
TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği Bolu İl Amiri Levent Şimşek ile İnsan Kaynakları İl Başkan Yardımcısı Gönül Okumuş, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Dernek ve yapılan faaliyetler hakkında Vali Ahmet Ümit’e bilgiler veren TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği İl Amiri Levent Şimşek, ülkemizin farklı bölgelerindeki afetler sonrası AFAD’la koordineli şekilde hareket ederek, arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılacaklarını, afet bilincinin artırılması konusunda vatandaşlarımıza verilecek eğitimlerde üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını belirtti.

“AFETLERE KARŞI HER ZAMAN HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

Ülkemizin ve dünyanın hiçbir yerinde afet olaylarının yaşanmamasını temenni eden Vali Ümit, “Ülkemizin deprem bölgesinde olması nedeniyle her zaman olabilecek afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Gerek vatandaşlarımızda afet bilincinin oluşmasında gerekse afet sonrası yapılması gereken tüm çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve STK’lar olarak koordineli bir şekilde hareket etmek büyük önem arz etmektedir. Temennimiz muhtemel bir afet anında can kaybının olmaması, mal kaybının da en az seviyede tutulmasıdır. Bu doğrultuda dernek olarak üstlenmiş olduğunuz anlamlı ve fedakâr sorumluluktan dolayı sizleri tebrik eder, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler