Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Takas usulü ev sahibi olamanın tam zamanı

Takas usulü ev sahibi olamanın tam zamanı
2015 yılında inşaat sektöründe faaliyete başlayan Çetinler İnşaat, bitirdiği başarılı projeler sayesinde sektörde büyümeye devam ediyor.
Güçlü mali yapısı, köklü deneyimi ve saygın kurumsal kimliğiyle, Türkiye'de inşaat sektörünün öncü ve yenilikçi şirketlerinden biri olan Çetinler İnşaat, takasla alışveriş yöntemini konut satışlarında uygulamaya başladı. Konut almaya karar verildiğinde dikkate alınması gereken birçok unsur vardır. Çetinler İnşaat hepsini düşünerek projelendirmeden anahtar teslimine dek uzanan sürecin her aşamasında gerekli özende bulunarak müşterilerine uygun seçeneklerle hizmet vermektedir. 

Takas usulü daire alma fırsatı sunan Çetinler İnşaat'ta arsa, ev  ve araba satışları mevcuttur. Bütçenize uygun seçeneklerle 2+1, 3+1, 4+1 hazırlanan konutlarda geniş balkon, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve özel garaj gibi istekler göz önünde bulundurulmaktadır. 

Kuruluşundan itibaren özverili ve titiz çalışmaları ile kendini geliştiren Çetinler İnşaat, güçlü teknik altyapısı ve kalite odaklı hizmeti sayesinde inşaat sektörünün güvenilir firması olmuştur. Taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir.
Çetinler İnşaat ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimiz vade ve taksit imkanlarımızdan da yararlanmakta, 0,64 faiz oranı ile kolayca ev sahibi olmaktadır.

İletişim için 0 (533) 722 82 14 numarasını arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.