Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SURVİVOR ADASI’NDA BİR BOLUSPORLU

SURVİVOR ADASI’NDA BİR BOLUSPORLU
Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen ‘Survivor’ adlı yarışma programında görüntü yönetmeni olarak görev yapan Bolulu İsmail Mesut Yılmaz, dünyanın öbür ucundan takımı Boluspor’a destek veriyor.


Acun Medya’da çalışan İsmail Mesut Yılmaz, saat farkına ve yoğun iş temposuna rağmen Boluspor’un maçlarını kaçırmıyor.

Acun Medya tarafından Macaristan televizyonu için çekilen Survivor programının görüntü yönetmenliğini yapan Paşaköylü İsmail Mesut Yılmaz’ın en büyük derdi bu sezon kötü günler geçiren Boluspor.

Dominik Cumhuriyeti’ndeki adalarda çekilen programın yoğun iş temposuna ve saat farkına rağmen Boluspor’un maçlarını kaçırmayan İsmail Mesut Yılmaz, Boluspor’un üzerindeki kara bulutları dağıtacağına ve mutlaka ligde kalacağına inanıyor.

Survivor çekimlerine Boluspor forması ve atkısı ile çıkan Yılmaz, ekip arkadaşlarına ve Macar yarışmacılara Boluspor sevgisini aşılamış durumda.

Boluspor’un maçı olduğu gün büyük heyecan yaşadığını söyleyen İsmail Mesut Yılmaz, “Boluspor benim ilk aşkım ilk sevdam. Benim için 3 büyük falan yoktur. Tek büyük vardır. O da Boluspor. Üniversiteyi Erzurum’da okudum. O yıllarda bile Erzurum’dan kalkıp Boluspor’un deplasmanlarına giderdim. Kaç tane sınava sırf Boluspor maçlarına gittiğim için giremedim. Şimdi Dominik Cumhuriyeti’nde Survivor programında görev yapıyorum. Bedenim burada ama kalbim ve aklım Boluspor’da. Ben inanıyorum ki Boluspor bu sezon içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulacak ve 1. Lig’de kalacaktır. Buradan dünyanın diğer ucundan hem takıma hem de Boluspor camiasına seslenmek istiyorum. Lütfen kenetlenin, lütfen birlik olun. Kalbi benim gibi dünyanın farklı yerlerinde Boluspor için atan taraftarlarımızı unutmayın. Yüreğinizle oynayın ve Boluspor’un üzerindeki kara bulutları dağıtın. Ben buna inanıyorum. Boluspor bunu başaracaktır.” dedi.