Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SÜNNET ŞÖLENİ’NDE 78 ÇOCUK DOYASIYA EĞLENDİ

SÜNNET ŞÖLENİ’NDE 78 ÇOCUK DOYASIYA EĞLENDİ
Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni renkli anlara sahne oldu. 78 çocuğun doyasıya eğlendiği şölende çocukları bir an bile yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, üstü açık otobüs ile gerçekleştirilen şehir turu ile Gölköy turuna ve sonrasındaki eğlenceye onlarla birlikte katıldı.


Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, ilk olarak Bolu Belediyesi önünden başlayan şehir turu ile start aldı. En önde Yalova Belediyesi’nden gelen üstü açık otobüs olmak üzere onlarca Bolu Belediyesi aracının oluşturduğu konvoy ilk olarak şehirde bir tur attı.

Sünnet Şöleni’nin başından sonuna kadar çocukları bir an olsun yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehir turunun ardından yine konvoy halinde gerçekleştirilen Gölköy turuna da üstü açık otobüs ile birlikte çocuklarla devam etti.

Şölen, gezinin ardından şölene sponsor olanların içerisinde yer alan Kartal Kır Bahçesi’nde eğlence ile devam etti. Palyaçolar, baloncular, pamuk helvacılar ve çocuklar için birçok etkinliğin yer aldığı eğlencede 78 çocuk ve aileleri doyasıya eğlendi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sünnet şölenine sponsorluklarıyla destek veren Ak Piliç, Kartal Düğün Sarayı, Abant Su, İkizler Süt, Yaman Kundura, Murat Elektronik firmalarına da teşekkür ederek firma yetkililerine plaket takdim etti.

“Bu uygulamamız bundan sonraki yıllarda da devam edecek”

Plaket töreninin ardından bir konuşma yapan Başkan Tanju Özcan; “İnşallah bundan sonraki yıllarda bu uygulamamız devam edecek. Biz çocuklarımıza çok büyük önem veriyoruz. Çünkü bugünün çocuklarının yarının geleceği olduğunu çok iyi biliyoruz. Bugün burada sünnet olan kardeşlerimin arasından belki ileride benim yaptığım görevi yapacak kardeşlerimin çıkacağına da ben inanıyorum. O anlamda biz çocuklarımızın mutlu olabilmesi ve yüzlerinin hep gülebilmesi için Bolu Belediyesi olarak ne yapabiliriz? Buna sürekli kafa yoruyoruz. İnşallah kışında çocuklarımız ile birlikte kayak da yapacağız. Ayrıca çok mutlu olduğum bir konu da var sizlerle paylaşmak istediğim. Benim numaram birçok çocuğumuzda var. Zaman zaman bana mesaj atıyorlar ve değişik öneri ve isteklerde de bulunuyorlar. Onların önerilerinden de mümkün olduğu kadar yararlanmaya da çalışacağız. Bugün sünnet olan kardeşlerimin Allah damatlıklarını da ailelerine nasip etsin. Emin olun bu günü hep hatırlayacaksınız. En kötü gününüz böyle olsun. Ben hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Özcan konuşmasının ardından çocuklarla birlikte pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.