Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SULTANLAR PLAY-OFF’TA

SULTANLAR PLAY-OFF’TA
Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı normal sezonun son maçında ağırladığı Göztepe Voleybol takımını 3-1 mağlup etti. Kazandığı 3 puanla play-off hattında kalan Sultanlar 20 - 22 Mart arasında Bursa’da oynanacak olan yarı final maçlarına gitmeye hak kazandı.


Maç öncesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir tarafından her iki takımın sporcularına çiçek takdim edildi.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A gurubunda Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı normal sezonun son maçında ağırladığı İzmir temsilcisi Göztepe Voleybol takımını 3-1’lik net bir skorla geçerek sezonu tamamladı. Maç skoru ile kazandığı 3 puanla ilk 4 içindeki yerini koruyan Bolu’nun Sultanları Play-Off’a gitmeye hak kazandı. 20-22 Mart tarihlerinde Bursa ilinde oynanacak olan karşılaşmalarda Final grubuna gitmek için mücadele edecek olan sultanların rakipleri ise Kale 1957, Kuzeyboru ve Mardin Büyükşehir Başak Spor kulüpleri oldu.

Maçı izlemeye gelen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle her iki takımın sporcularına çiçek takdim etti.

Göztepe ile oynanan karşılaşmanın setlere göre önemli anları ise şu şekilde yansıdı:

Karşılaşmaya Belediyespor sayı ile başlasa da Göztepe karşılık vermekte gecikmedi ve maçın başı karşılıklı sayılarla 2-2 geçildi. Bu bölümden sonra maçta ağırlığını hissettiren Belediyespor skoru 6-2’ye getirdi ve Göztepe ilk molasını kullandı. Mola sonrası etkisini devam ettiren Bolu’nun Sultanları 6 sayılık farkı yakalayarak skoru 12-6’ya getirdi ve teknik molaya önde girdi. Mola sonrasında da etkisini devam ettiren Belediyespor skoru 16-11’e getirdi. Göztepe farkı azaltmak için hamle yapsa da hızlı toparlanan Belediyespor skoru 21-16’ya getirdi ve Göztepe ikinci molasını kullandı. Mola sonrasında üstün oyununu devam ettiren Belediyespor farkı 8 sayıya kadar çıkardı ve ilk seti 25-17 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci seti dengeli ve karşılıklı sayılarla başladı ve ilk anlar 4-4 eşitlikle devam etti. Maçın bu bölümünden sonra setteki ağırlığını hissettirmeye başlayan Belediyespor 4-0’lık seri yakalayarak skoru 8-4’e getirdi ve Göztepe ilk molasını kullandı. Mola sonrasında Göztepe skor üretse de üstünlüğünü kaybetmeyen Belediyespor teknik molaya 12-10 önde girdi. Mola sonrasında kısa sürede toparlanan Göztepe skoru 14-14’te eşitledi ve ardından öne geçince Belediyespor molasını kullandı. Mola sonrasında her iki takımda karşılıklı sayılarla skoru 17-17 ye getirdi. Beraberlikten sonra sete ağırlığını koyan Belediyespor önce üstünlüğü ardından 25-20 setti kazanarak maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete iyi başlayan Göztepe skoru kısa sürede 0-3’e getirdi. Belediyespor toparlanmaya çalışsada Göztepe üstünlüğünü 4-7’ye getirince Belediyespor ilk molasını kullandı. Mola sonrasında yakaladığı farkı 6 sayıya kadar yükselten Göztepe teknik molaya 6-12 önde girdi. Mola sonrasında da Göztepe etkisine devam edince skor 8-17’ye geldi ve Belediyespor ikinci molasını kullandı. Mola sonrasında aynı düzenle devam eden Göztepe farkı 12 sayıya kadar çıkardı ve skor 9-21’e geldi. Setin kalanında Göztepe sürprize yer vermedi ve seti 13 sayılık farkla 12-25 kazanarak maçın skorunu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sete iyi başlayan Belediyespor skor üreterek farkı 5 sayıya kadar çıkardı ve skoru 9-4’e getirdi. Yakaladığı farkı koruyan Bolu’nun Sultanları skoru 12-7 ye getirdi ve teknik molaya önde girdi. Mola sonrasında Belediyespor serisine devam edince skor 14-7’ye geldi ve Göztepe ilk molasını kullandı. Mola sonrasında üstün oyununa devam eden Belediyespor farkı 10 sayıya kadar çıkardı ve skoru 19-10’a getirdi. Setin kalanında oyun düzenini değiştirmeyen Belediyespor seti 13 sayılık farkla 25-12 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.