Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SULTANLAR İKİNCİ YARIYA BAŞLIYOR

SULTANLAR İKİNCİ YARIYA BAŞLIYOR
Bolu Belediyespor ikinci yarı ilk maçını evinde oynuyor. Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Bolunun Sultanları ikinci yarı ilk maçında Turkuaz Seramik Osb Teknik Kolejini ağırlayacak.

Kadınlar voleybol 1.liginde Bolu İlini başarılı bir şekilde temsil eden Bolu Belediyespor, ikinci yarıya başlıyor. Ligin ilk yarısını 9 galibiyet 1 mağlubiyetle lider tamamlayan Bolunun Sultanları ikinci yarı ilk maçına ev sahipliği yapıyor. Ligde 9.sırada yer alan Kayseri temsilcisi Turkuaz Seramik Osb Teknik Kolejini konuk edecek olan Belediyespor, karşılaşmayı 23 Ocak Cumartesi günü 17 Temmuz Spor Salonunda saat 14:00’da oynayacak.

Dokuz maçlık galibiyet serisiyle ligin ilk yarısına başlayan ve liderliği kimseye kaptırmayan Sultanlar aynı galibiyet serisiyle ligi lider bitirmek için sahne alıyor. Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Sinan Barut takıma güveninin sonsuz olduğunu dile getirdi. Başkan Barut, “Ligin ilk yarısında gösterdiğimiz üstün başarıyı ikinci yarıya ve play-off sezonuna yansıtarak sezon sonunda Bolu halkının yüzünü güldürmek istiyoruz. Kısıtlamalardan dolayı seyircisiz oynanan maçlarda taraftarımızın eksikliğini çok ciddi bir şekilde hissediyoruz. Ligin sonunda Bolu halkına ve taraftarımıza önümüzdeki sezon Sultanlar Liginde Bolu Belediyespor’u da izletmek için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: bolu haberler