Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SÜLEYMAN SOYLU GEREDE’DE

SÜLEYMAN SOYLU GEREDE’DE
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gerede'ye gelerek Gerede trafik kontrol noktasını ziyaret etti ve trafik denetimine katıldı.

Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşların dönüş yolunda oluşabilecek trafik yoğunluğunun kontrolünü sağlamak için gerçekleştirilen trafik denetimine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Helikopterle Bolu sınırlarında trafiği gözlemleyen Süleyman Soylu, Gerede’de oluşturulan trafik kontrol noktasına uğradı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu denetimler sırasında Gerede’deki trafik kontrol noktasını ziyaret etti. Bakan Soylu’yu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Gerede İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin ve beraberindeki heyet karşıladı. Stad dışında bekleyen ve kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşların yanına giderek bayramlaşan Bakan Soylu; Çocuklara para ve oyuncak hediye etti. Vatandaşlar Bakan Soylu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kimseyi geri çevirmeyen Bakan Süleyman Soylu her zaman olduğu gibi vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

BAŞKAN MUSTAFA ALLAR SÜLEYMAN SOYLU’YA DOSYA SUNDU

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’Kurban Bayramı tatili dönüşü Karadeniz yolu güzergâhındaki Gerede Trafik Kontrol Noktasını ziyaret eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu Geredemizde misafir ettik. AK Parti Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü, Bolu Valimiz Erkan Kılıç, İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan, Ak Parti İlçe Başkanımız İsmail Çetin ve beraberimizdeki heyet ile birlikte Bakan Beyi karşıladık. Bakanımıza Gerede'nin kemerini ve deri postunu takdim ettik, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası talebimiz ile Kaymakamlık binasının tamamlanması için dosya sunduk. Sayın Bakanımız ilgili birimlere hemen talimatını vererek yapılmasını istedi. Bakanımıza İlçemize ve bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve İlçem adına şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Etiketler: bolu haberler