Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞÜKRAN GÜNLERİ’NİN 2’NCİ GÜNÜ KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİYLE BAŞLADI

ŞÜKRAN GÜNLERİ’NİN 2’NCİ GÜNÜ KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİYLE BAŞLADI
Bolu Kent Konseyi tarafından organize edilen İzzet Baysal Şükran Günleri’nin 2’nci günü, sanat etkinlikleri ve stantların açılmasıyla başladı.

Bolu’da İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri devam ediyor. 2’nci günde İzzet Baysal Caddesi ve Kent Meydanı’nda etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler İl protokolü ile İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile eşi Solmaz Baysal tarafından takip edildi.

Program kapsamında ilk olarak anaokulu ve ilkokul öğrencileri ile öğretmenleri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri düzenlendi. Minik öğrenciler Ege’den Karadeniz’e farklı kültürlerin halk oyunlarını sahneledi.

Program, Anıt Park’ta farklı yaş gruplarından öğrencilerin katıldığı oryantiring yarışı ile devam etti. Yaklaşık 30 öğrencinin belirlenen parkurda görevleri tamamlayarak birinci olmak için mücadele ettiği yarışın başlama düdüğünü Ahmet Baysal çaldı.

Şükran Günleri kapsamında Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde, “Fotoğraflarla İzzet Baysal Sergisi ve Maket Açılışı” düzenlendi. İzzet Baysal’ın katıldığı farklı programlardan ve aldığı ödüllerden fotoğrafların bulunduğu serginin açılışı Vakıf Başkanı Ahmet Baysal, eşi Solmaz Baysal ile Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı tarafından yapıldı.

Ayrıca İzzet Baysal Caddesi üzerinde farklı kurumlar tarafından açılan stantlar da gezildi.