Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

STK BAŞKANLARINDAN GÖBEL’E ZİYARET

STK BAŞKANLARINDAN GÖBEL’E ZİYARET
Bolu’da faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu başkanları, geçtiğimiz günlerde Bolu Ovası Sulama Birliği Başkanlığına atanan Ümit Göbel’i ziyaret etti.

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, Bolu Ovası Sulama Birliği Eski Başkanı ve Yenigeçitveren Köyü Muhtarı Sabahattin Altunel, Şekerbank Bolu Şube Müdürü Said Çetintaş, Bolu Ovası Sulama Birliği Başkanı Ümit Göbel’e görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolu Ovası Sulama Birliği Başkanı Ümit Göbel, “Ziyaretlerinden dolayı, Sayın Ziraat Odası Başkanımıza, Şoförler Odası Başkanımıza, Muhtarlar Derneği Başkanımıza, Sulama Birliği Eski Başkanımıza, Meclis Üyemize ve Şekerbank Şube Müdürümüze nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Ben yaklaşık 15 yıldır Devlet Su İşlerinde ziraat mühendisi olarak görev yapmaktayım. Az çok hem Bolu’yu hem de sulama sistemini bilmekteyim. İnşallah önümüzdeki günlerde hep beraber, ziraat odası başkanımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, Bolu Çiftçisine hizmet etmek için buradayız. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.” dedi.