Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SÖZ VERDİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

“SÖZ VERDİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Afyon’da düzenlenen belediye başkanları toplantısının ardından değerlendirmelerde bulundu. Toplantının verimli geçtiğini söyleyen Özcan, Bolu Belediyesinde seçimin ardından geçen sürecin, alanında duayen olmuş belediye başkanları tarafından takdir edildiğini de sözlerine ekledi.

Bolu Belediyesinin son mali durumu ile ilgili de konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 64 milyon TL’lik nakit kaynak oluşturulduğunu ifade etti. Özcan, “Bolu Belediyesi 2000 yılından bu yana ilk kez şu anda geliri giderinden fazla bir belediye. Dolayısıyla bu şekilde devam eder 2019 yılını bu şekilde aşabilirsek, 2020’den itibaren elimiz çok rahatlayacak.” diye konuştu.

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Başkan Özcan ilk olarak toplantı ile ilgili konuştu. Bolu Belediyesinde son 3 – 4 aydır yapılan işlerin alanında duayen olmuş belediye başkanları tarafından takdir edildiğini ifade eden Özcan, “Şunu da gördüm memnuniyetle; ben geçen 3 – 4 aylık süreçte yaptıklarımızı anlattım, en azından bu alanda duayen olmuş, artık 3’üncü, 4’üncü döneminde olan belediye başkanlarının tamamı şunu söylediler; helal olsun sana doğru işler yapıyorsun, bunu sürdürdüğün zaman başarılı olmama ihtimalin yok. Bu bana ayrıca bir motivasyon oldu. En azından şimdiye kadar doğru yaptığımızı gördük.” diye konuştu.

“Söz verdiklerimizin yüzde yüzünü gerçekleştireceğiz”

Bolu Belediyesinin son mali durumu hakkında da konuşan Başkan Özcan şöyle devam etti; “Mali hizmetler müdürümüz bize bilgiler verdi. Seçimden bu yana piyasa ödemeleri 32 milyon 500 bin TL, mahsuplar, yani diğer kurumlardan borcumuzdan düşen rakamlar 3 milyon 925 bin TL, İller Bankasından 15 milyon 700 bin TL’lik bir kesinti yapılmış, bağışlar ve yardımlar 1 milyon 781 bin TL. Bunları üst üste koyduğunuzda elimizdeki nakit parayı üst üste koyduğumuzda tam 64 milyon 400 bin TL’lik bir kaynak yaratmışız. Bolu Belediyesi 2000 yılından bu yana ilk kez şu anda geliri giderinden fazla bir belediye. Dolayısıyla bu şekilde devam eder 2019 yılını bu şekilde aşabilirsek, 2020’den itibaren elimiz çok rahatlayacak. Emin olun, vatandaşa verdiğimiz sözlerin yüzde yüzünü gerçekleştireceğiz, söz vermediğimiz konularda da bazı sürprizlerimiz olacak, güzel gidiyor.”