Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ŞOV YAPTIRMAM, O YOL AÇILACAK”

“ŞOV YAPTIRMAM, O YOL AÇILACAK”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çakmaklar Mezarlığına açılması planlanan yolla ilgili, “Kabile mi yönetiyoruz, Devlet yönetiyoruz. Bu nasıl bir şey? Orada şov falan yaptırmam, o yol açılacak”

Haber: Oğuzhan Eke

Çakmaklar Mezarlığına açılacak yolla ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ilk kez detaylı olarak konuştu. Bolu Belediye Meclisi Mayıs Ayı 1’nci Oturumunun dilek-temenniler bölümünde konuyu ele alan Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ı sert dille eleştirdi.

“ARZU AYDIN’IN İMZASI VAR”

Yolun açılması için hazırlanan, 2016 tarihli planda Milletvekili Aydın’ın imzasının bulunduğunu aktaran Özcan, “Açmaya çalıştığımız yol üzerinde bir tane bile mezar yok. ‘Şurada şu mezar vardı’ diyen de yok. Defin kayıtlarına bakıldı burayla ilgili. Ne zaman bu yol imar planına işlenmiş? 2016’nın Eylül meclisinde. 14 buçuk metrelik bir yol. Orada, şu an milletvekili olan Arzu Aydın’ın imzası var. CHP’lilerin de ret oyu var”  dedi.

“HABERİ YOKMUŞ GİBİ KULAĞININ ARKASINA YATIYOR”

Mahalle muhtarının ise konudan haberi olduğunu ve daha önce görüşme gerçekleştiğini aktaran Özcan, “İki şeye çok sinirlendim, bir; Muhtar hiç haberi yokmuş gibi kulağının arkasına yatıyor. Muhtarın ilk günden itibaren bu yolun oraya koyulduğundan haberi var. Sonra da diyor ki ‘Yol konuldu ama açılmayacak diye bize söz vermişlerdi’ diyor. Kardeşim, açılmayacak bir yolu niye koysunlar. Adam bir hafta önce benimle konuştu. Bu sene bu yolu açacağımızı söyledik. Gülden Hanım ile konuştu.  Yalan söylemeye gerek var mı” diye konuştu.

“ORADA ŞOV FALAN YAPTIRMAM, O YOL AÇILACAK”

Aydın’ın şov yaptığını dile getiren Özcan, yolun kesinlikle açılacağını aktararak, “Üçüncüsü ve daha vahim olanı şu, bu kararda imzası olan milletvekili, mal bulmuş mağribi gibi gidiyor oraya, şov yapmak için… ‘Benim de imzam var, pişmanım bu karardan, açılmasın yol’ dese onu da anlayacağım. ‘Her aldığımız kararı uygulamak mı zorundasın?’ Kabile mi yönetiyoruz, Devlet yönetiyoruz. Bu nasıl bir şey? Orada şov falan yaptırmam, o yol açılacak. O yol 14 metre olarak planlanmış 8 veya 10 metre olarak açacağız” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: bolu haberler