Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE BİRİNCİSİ
CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Belediye ve belediye başkanları sosyal medya performans raporu’nda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Bolu Belediyesinin sosyal medya hesapları aldıkları etkileşim oranlarına göre tüm Türkiye’deki belediye başkanlarını geride bırakarak birinci oldu.

CHP Genel Merkezi, partisinin belediye başkanlarının sosyal medya hesaplarının etkinliğini ortaya çıkarmak için ‘Belediye ve belediye başkanları sosyal medya performans raporu’ hazırlattı. Raporda belediye başkanları ile belediyelerin sosyal medya hesaplarının Twitter, İnstagram ve Facebook paylaşımlarının etkileşim oranları hesaplandı. Hazırlanan raporda Başkan Özcan, ‘Gönderi Ortalamasına Göre Etkileşim Raporu’nda 894.93 etkileşim oranıyla zirvedeki yerini aldı. Başkan Özcan, Twitter’da 21 bin 140 etkileşim oranıyla birinci olurken İnstagram’da ise Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ardından aldığı 35 bin 65 etkileşimle ikinci sırada yer aldı. Raporda, Başkan Özcan’ın Twitter ve İnstagram’da takipçilerinden daha fazla etkileşim aldığı ortaya çıktı. Özcan, Facebook’da aldığı 20 bin 759 etkileşim oranıyla belediye başkanları arasında üçüncü oldu.

BOLU BELEDİYESİ DE LİDER

Bolu Belediyesi’de Twitter, İnstagram ve Facebook’da ‘Gönderi Başına Ortalama Etkileşim’ de 401.15 oranla tüm CHP’li belediyeleri geride bırakarak zirvedeki yerini aldı. Bolu Belediyesi Twitter’da da 6 bin 215 etkileşimle birinci, İnstagram’da 21 bin 599 ikinci, Facebook’da ise 32 bin 759 etkileşim ile birinci oldu.