Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SONUNA KADAR YARALARI SARMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

“SONUNA KADAR YARALARI SARMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu il Başkanlığı ile Ülkü Ocakları İl Başkanlığı canla başla deprem bölgesine ulaştırılacak yardımların araç gereç, malzeme ve lojistik desteğini sağlıyor. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak; “Topyekün kalabalık bir şekilde mücadele ediyoruz. Bütün araç gereç, malzeme ve lojistik imkanlarımızı AFAD depolarına yönlendiriyoruz. Sonuna kadar yaraları sarmaya çalışacağız” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Türkiye, 6 Şubat 2023 Pazartesi gece yarısı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili doğrudan etkileyen 7,7’lik bir depremle sarsıldı.

Aynı gün gündüz vakti yaşanan 7,6 büyüklüğündeki deprem de yaraya adeta tuz bastı…

Enkaz altında kalanlara ulaşılmaya çalışılırken tüm Türkiye seferber oldu, dört koldan yardımları deprem bölgelerine ulaştırmaya başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu il ve ilçe başkanlığı ile Bolu Ülkü Ocakları da deprem bölgesine yardım için gece gündüz demeden, yorulmak bilmeden yardım faaliyetlerinde yer alıyor.

“ACİL İHTİYAÇLARI TEDARİK ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

AFAD’ın Civril Mahallesi’nde bulunan deposunda gerçekleştirilen çalışmalar esnasında bilgi veren MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak; “ Devletimiz ve milletimiz yüce Türk milleti büyük bir afet yaşadı 7.7 şiddetinde akabinde artçı depremler devam ediyor. Devletimiz güçlü Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi de bir açıklama yaptı. Biz teşkilatlarımızla birlikte kansa kan, emekse emek, mücadeleyse mücadele vereceğiz dedi. Bizde liderimizin talimatları doğrultusunda yüce Türk milleti mensubu olarak bütün teşkilatlarımızla Ülkü Ocaklarımızla, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi, İlçe Yönetimleriyle birlikte acil ihtiyaçları tedarik etmeye çalışıyoruz. Lojistik konusunda destek olmaya çalışıyoruz. İnsan gücü olarak fayda sağlamaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“3 FARKLI YARDIM TOPLAMA MERKEZİMİZ VAR”

Durak, Bolu’da 3 farklı yerde yardım toplama merkezi olduğuna da işaret ederek; “Sayın Valimiz ve AFAD Müdürlüğünün kontrolünde bütün yardımlarımızı topladığımız, bütün araç gereç, malzeme ve lojistik imkanlarımızı Sayın Valimizle irtibat halinde AFAD depolarına yönlendiriyoruz. Dünde Sayın Genel Başkan Yardımcımız Semih Bey Bolu’ya bir tır gönderdi. Bunu da Adıyaman Gölbaşı’na Sayın Valimizin ve AFAD Başkanlığının talimatları doğrultusunda Adıyaman Gölbaşına gönderilecek sevkiyatı yapılacak.” diye konuştu.

“SONUNA KADAR YARALARI SARMAYA ÇALIŞACAĞIZ”              

Deprem bölgesinde afetzedeler için mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizen Durak;“Tüm teşkilatlarımızla çalışıyoruz. Allah’ın izniyle devletimiz güçlü. Bu afatın altından kalkacağız. Bolulu hemşerilerimizden Allah razı olsun. Topyekün kalabalık bir şekilde hem 17 Temmuz Spor Salonunda hem AFAD Deposunda hem Valilik önünde hep birlikte mücadele ediyoruz. Mücadeleyi bırakmayacağız. Sonuna kadar yaraları sarmaya çalışacağız. Vefat eden insanlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah’ın izniyle buradan da bu AFAD’tan da hakkıyla kalkacağız. Devletimizin imkanları doğrultusunda ve hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın, yüce Türk milletinin desteğiyle bu yaraları da saracağız inşallah.” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler: bolu haberler