Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR İLE BİRÇOK İHTİYACA CEVAP VERECEK”

“SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR İLE BİRÇOK İHTİYACA CEVAP VERECEK”
Dt. Ömür Kaya ve Dt. Sait Samed Bulut tarafından kurulan Özel Bolu Zirve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği; ağız ve diş sağlığı alanında yenilikleri takip ederek son teknoloji cihazlar ile birçok ihtiyaca cevap verecek.


Özel Bolu Zirve Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği diş doktorlarından Ömür Kaya ve Sait Samed amaçlarının sadece diş tedavisi yapmak olmadığını dile getirerek; "Güzel hedeflerle yola çıktık. Amacımız sadece diş tedavisi yapmak değil aynı zamanda koruyucu diş hekimliği yaparak toplumumuza ağız ve diş sağlığı bilincini yerleştirmektir. En büyük dileğimiz hastalarımızın klinikten mutlu olarak ayrılması ve bizim de çalışma arkadaşlarımızla birlikte huzurla çalışabileceğimiz bir aile ortamı hazırlayabilmek.

“HASTALARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Ülkemizin ve dünyanın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Pandemi süreci boyunca hastalarımızın gönül rahatlığıyla tedavilerini yaptırabileceği bir ortam oluşturduk. Tüm misafirlerimizin ve hastalarımızın sağlığı bizim için önemlidir. Kliniğimizin kuruluş aşamasında yanımızda olan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e, Ak Parti Mudurnu ilçe başkanı Hüseyin Yağın’a, CHP Mudurnu ilçe başkanı Sami Özdemir’e, Mudurnu Belediyesi eski başkanı Mehmet İnegöl’e ve bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen değerli misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız”  şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler