Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SON HAFTALARDAKİ ÇIKIŞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

“SON HAFTALARDAKİ ÇIKIŞIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Beypiliç Boluspor ligin 26.haftasında kendi sahasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda sakatlığı bulunan Gyasi dışında eksik oyuncu bulunmazken, Boluspor teknik direktörü Reha Erginer yapılan antrenman öncesinde BS Tv’ye açıklamalarda bulundu.

Takımın son haftalarda ritmini bulduğunu ifade eden Boluspor teknik direktörü Reha Erginer; “Bizde iyi bir çıkış yakaladık, iyi bir gidişatımız var, iyi bir hava yakaladık. Belli bir oyun ritmini bulduk. Onu devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Belli bir oyun ritmini bulduk”

Ligin boyunun her geçen hafta kısaldığının ve maçların zorluk derecelerinin arttığını aktarran Erginer; “Her maç zor. Her maç birbirinden önemli. Diğer takımların aldığı skorlar her maçı bir öncekinden daha zor hale getiriyor. Zaten zor bir ligde oynuyoruz. Her takım her takımı yeniliyor. İkinci yarılar özellikle çok daha zor geçiyor. Bizde iyi bir çıkış yakaladık, iyi bir gidişatımız var, iyi bir hava yakaladık. Belli bir oyun ritmini bulduk. Onu devam ettirmek istiyoruz. Bu oyun ritmini son haftalarda skorla da birleştirdik. Bunu devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Hem rakip açısından hem bizim açımızdan oldukça önemli”

Hafta sonu oynayacakları Akhisarspor maçına iyi hazırlandıklarının altını çizen Erginer; “Baktığınızda Bursaspor maçından sonra bizim için olmazsa olmaz maçımız gibi gözüküyor final maçı gibi. Hem rakip açısından hem bizim açımızdan oldukça önemli. İki takım içinde zor bir maç geçecek. Bizde iyi hazırlanıyoruz bu karşılaşmaya. Son haftalardaki çıkışımızı devam ettireceğiz inşallah. İnşallah iyi de bir oyun oynarız. Bunu da skorla birleştiririz. Ben lige maç maç bakıyorum. Şu anda fikstürün kalan bölümü beni çok fazla ilgilendirmiyor. Bütün konsantrasyonumuz bu maç için. Bu maçtan sona önümüzdeki maça bakacağız. Zaten o haftalar sizi birleşince büyük resme baktırıyor. Bizim için 6 puanlık maçlar serisi devam ediyor. 3-4 haftadır böyle. Önümüzdeki haftada çok zor maç var. Ama iyi hazırlanıp kayıpsız geçmek istiyoruz bu maçları.

“Gyasi’nin tedavisi devam ediyor”

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Gyasi ile ilgili de bilgiler veren Boluspor teknik direktörü Reha Erginer sözlerini şöyle noktaladı: “Gyasi’nin tedavisi devam ediyor. Bizim için sporcu sağlığı da önemli. Kısa sürede oynatıp, oyuncuyu uzun süre kaybetmekte istemiyoruz. Onun sağlık durumuyla ilgili kulüp doktorunun raporu da önemli. Hepsini birleştirip bakacağız.”

 

Etiketler: bolu haberler