Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Son 7 yılda , 5'nci kez Play-off heyecanı

Son 7 yılda , 5'nci kez Play-off heyecanı
Türkiye Kadınlar Voleybol 1.liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor, son yedi yılda 5.kez play-off heyecanı yaşıyor. Sultanlar ligine yükselmenin en büyük adaylarından biri olan Bolunun Sultanları hazırlıklarına devam ediyor.
Voleybol sahalarında Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı play-off hazırlıklarına devam ediyor. 1.lig B gurubunu lider olarak tamamlayan Bolunun Sultanları, play-off yarı final maçlarında ki rakipleri belli oldu. Son yedi yılda 5. Kez play-off heyecanı yaşayan Bolu Belediyesporun rakipleri, kendi grubunda bulunan Adam Voleybol, A grubundan gelen Karşıyaka ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu.

Yeri ve tarihi belirlenmeyen play-off karşılaşmalarında ilk maçını kendi gurubundan Adam Voleybol ile oynayacak olan Bolu Belediyespor, 2. Maçını İstanbul Büyükşehir Belediye ve son maçını Karşıyaka ila oynayacak. Tek devreli lig usulü oynanacak maçlar sonunda her iki gurupta 1 ve 2’inci olan toplam 4 takım final müsabakaları oynamaya hak kazanacak.