Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ŞİRKETLEŞME GENEL KURULDA GÖRÜŞÜLMELİ”

“ŞİRKETLEŞME GENEL KURULDA GÖRÜŞÜLMELİ”
Ligin son 4 haftasında mevcut başkan Abdullah Abat’ın istifasının ardından çalkantılı günleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gayreti ve eski başkanların öncülüğünde ligde kalarak atan Boluspor’da tüm gözler 21-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan olağan kongreye çevrildi.

Yaklaşan kongre öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özcan, kırmızı beyazlılarda yapılacak olan kongrede şirketleşmenin tartışılması gerektiğini ifade ederek; “Şirketleşme konusunun Boluspor’un genel kurulunda bu sefer tartışılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Boluspor hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak”

Boluspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını aktaran Özcan; “Bolusporumuzu çok şükür Bolu halkıyla, Bolulu iş adamlarıyla, kulübün eski başkanlarıyla ve daha da önemlisi taraftarımızla kenetlenerek ligde tutmayı başardık. Allah bize bir daha bu korkuları yaşatmasın Boluspor taraftarı olarak. Boluspor hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak” şeklinde konuştu.

“Kim talip olursa biz onun arkasındayız demekle yetinmeyeceğiz”

Boluspor’da yaklaşan kongre öncesi başkan adayları içinde kendisinin de fikrini açıkça beyan edeceğini belirten Başkan Özcan; “Boluspor ile ilgili görüşmeleri elbette yapıyorum. Belediye Başkanı olarak. Burada göreve talip olmayı düşünen arkadaşlarımız elbette ki var. Ben burada bu sefer tarafsız falan kalmayacağım. Boluspor’a en iyi kim sahip çıkabilecekse o arkadaşımızın arkasında duracağım. Ama şuanda Boluspor’un hesapları bağımsız mali müşavir arkadaşlar tarafından inceleniyor. Artık Boluspor’un borcu neymiş, alacağı neymiş net olarak ortaya koymanın zamanı geldi. Kimi diyor ki 20 milyon, kimi diyor ki 30 milyon, kimi diyor ki 40 milyon. Neyse gerçek ortaya çıksın. Sonuçta bir borç varsa net olarak ortaya çıksın. Yönetime talip olacak arkadaşların bunu bilmek hakkı. Benim Belediye Başkanı olarak ve Boluspor taraftarı olarak bunu bilmek benimde hakkım. Net olarak hesaplar bir ortaya çıksın, görüşmelerim devam ediyor. Ama bu süreçte önceki süreçlerdeki gibi kim talip olursa biz onun arkasındayız demekle yetinmeyeceğiz. Şu ekibin bu görevi daha iyi yürüteceğini düşünüyorum diye bende fikrimi söylemek benim hakkım. Çünkü iş sıkışınca getirip anahtarı bırakmayı biliyorlar” dedi.

“Savaş Abak ve arkadaşlarıyla görüşüyoruz”

Boluspor başkan adaylarıyla görüşmelerin sürdüğünün altını çizen Özcan; “Savaş bizim kardeşimiz. Savaş bu kulübün eski başkanlarından bir tanesi. Çokta Boluspor’u seven, en az benim kadar fanatik bir taraftarı. Savaş Abak ve arkadaşlarıyla da görüşüyoruz. Arayan arkadaşlarımız var. Görüşeceğiz ama Savaş beyle görüştük, görüşüyoruz da. Savaş bey; ‘Bana görev düşerse ben ve ekibim sorumluluktan kaçmam’ anlayışında. Bu kulübü sahipsiz bırakmayız söylediği bu. Son derece olumlu. Son derece sahiplenmeye hazır bir tavrı var. Savaş kardeşime teşekkür ediyorum. Bu tavrından dolayı. Yine önceki başkanlarımızda kulübe gerçekten samimiyetle sahip çıktılar. Bunu hem maddi hem de manevi olarak ortaya koydular. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“Taraftarımız arasında bir birlik yakalandı”

Boluspor’un ligin son maçında Altındordu maçında kırmızı beyazlı taraftarları stadyuma davet eden Özcan sözlerini şöyle noktaladı; “Taraftarımız arasında bir birlik yakalandı. Bu birliğin sürmesi gerektiğini düşünüyorum. Dernekler aynı kalabilir, sonuç olarak ortak değerimiz Boluspor. Bunu da Samsunspor maçında çok güzel gösterdik. Ben Altınordu maçını da taraftarımızın yoğun bir şekilde gelmesini bekliyorum. Sayın Valimizi de davet ettik. İnşallah geleceklerini ifade ettiler.” 
Etiketler: bolu haberler