Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SIR PERDESİ ARALANIYOR

SIR PERDESİ ARALANIYOR
Bolu’da, cesedi dere kenarında bulunan Oğuzhan Özdoğan’ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanmıştı. Olayla ilgili iddianame hazırlandı.

29.01.2019 tarihinde Merkeze bağlı Bahçeköy’de kaybolan ve cesedi dere yatağında bulunan Özdoğan’ın ölümüne ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında arkadaşları A.G. (16) ile S.Ö. (16) jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden A.G, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmış, S.Ö. adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

ŞAKALAŞIRKEN TÜFEK KAZARA ATEŞ ALMIŞ

Şüphelilerden A.G, jandarmada ve mahkemede verdiği ifadede, arkadaşları Özdoğan ile kuş avına çıktıklarını anlattı. S.Ö’nün av tüfeği, Oğuzhan’ın ise evinden tabanca getirdiğini aktaran A.G, bir ara kuşlara ateş etmeye hazırlanan ancak sonra vazgeçen ikiliden S.Ö’nün, tüfeğin horozunu çekik halde unuttuğunu söyledi.

Daha sonra Oğuzhan ile S.Ö’nün şakalaştıkları esnada tüfek ve tabancayı kendisine verdiklerini, horozunun çekik halde olduğunu bilmeden şaka amaçlı hem tabancanın hem de tüfeğin tetiklerine bastığını belirten A,G, tüfeğin ateş alması üzerine saçmaların Oğuzhan’ın boyun altı ve göğsüne isabet ettiğini savundu.

Zanlı A.G, Oğuzhan’ı sırt üstü yatırıp kalp masajı yaptıklarını, öldüğünü anladıklarında ise korkudan kimseye bildiremediklerini ve panik halindeyken cesedi dere kenarına gömmeye karar verdiklerini ifade etti.

Savcılık makamı her iki şüpheli çocuğa ağır ceza mahkemesi’nde kasten adam öldürmek suçundan dava açılması ve aileleri için de delilleri karartma suçundan dava açılması için iddianamesini tamamladı.