Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SİNAN AY'DAN TANJU ÖZCAN'A TEŞEKKÜR

SİNAN AY'DAN TANJU ÖZCAN'A TEŞEKKÜR
Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay, çalışan işçilere bayram öncesi ikramiyelerini yatırdığı için Başkan Özcan'a teşekkür etti.
Bolu Belediyesi’nde çalışan işçilere bayram öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla 755 bin TL ikramiye ödemesi yapıldı. Sendika Başkanı Sinan Ay, "Bolu Belediye-İş Sendikası olarak tüm belediye çalışanlarının bayram ikramiyelerini yatırdığınız için tüm emekçi arkadaşlarımız adına size teşekkür ederiz." ifadelerini kullanarak Tanju Özcan'a teşekkür etti.

Başkan Sinan Ay yaptığı açıklama; "Yaklaşık iki aydır ülkemizde etkisini gösteren virüs salgınından dolayı psikolojik ve ekonomik anlamda ülke olarak zor bir süreç yaşamaktayız. Ancak sendika olarak çalışan işçilerimizin emeğinin farkındalığını yaşayan bir belediye başkanı ile yol yürümekteyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte hiçbir belediye personelini mağdur etmeden, gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı siz ve başkan yardımcılarına teşekkürlerimi sunar başarılarınızın devamını dilerim." ifadelerini kullandı.