Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SIFIR ATIK POSTER TASARIM YARIŞMASI KAZANANLARI BELLİ OLDU

SIFIR ATIK POSTER TASARIM YARIŞMASI KAZANANLARI BELLİ OLDU
Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından organizasyonu gerçekleştirilen, “Üniversiteliler El Ele, Sıfır Atıkla Yeşil Kampüse” poster tasarım yarışması sonuçları açıklandı.

Üniversiteliler El Ele, Sıfır Atıkla Yeşil Kampüse” başlıklı Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yürütülen Poster Tasarım Yarışmasına yapılan başvurular ardından jüri değerlendirme süreci tamamlandı.

Sıfır atığın önemi ve doğanın korunması ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen projenin yarışma bölümüne; 32 Üniversitenin katılım sağlaması ile 277 lisans, 66 ön lisans, 44 yüksek lisans ve 17 adet doktora/sanatta yeterlik programından toplamda 404 başvuru yapıldı.

Yarışma Şartnamesine ve belirlenen diğer şartlara ve belirlenen yarışma temasına uygunluk sağlayan ve ilk onda dereceye giren eserler https://sifiratikbaibu.com/ adresinden ziyaret edilerek ulaşılabilir.

Sıfır Atık Poster Tasarım Yarışmasına dair yapılan açıklamada; “Eserlerin tüm hakları Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Üniversitelimize aittir; hiçbir suretle paylaşılamaz. Katılan tüm öğencilerimize teşekkür ediyor, ilk üç sırada yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İlk on sırada sergilenen eser sahipleri ile, sistemde belirttikleri mail adresi üzerinden iletişime geçilecektir. Önümüzdeki süreçte yayınlanacak çevrim içi katalog ise tüm katılımcılara mail ortamında gönderilecektir.” denildi. 
Etiketler: bolu haberler