Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Sezin Özdemir gözyaşlarıyla toprağa verildi

Sezin Özdemir gözyaşlarıyla toprağa verildi
Bolu’nun sevilen simalarından olan CHP Mudurnu ilçe başkanı Sami Özdemir’in kızı ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in de kuzeni olan Sezin Özdemir Koronavirüs’e yenik düşerek hayatını kaybetti.
Merhumenin cenaze merasimine Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, belediye çalışanları ve çok sayıda yakını katıldı.

Bolu’nun sevilen simalarından olan Sezin Özdemir Yaklaşık 10 gündür hastanede yoğun bakımda tedavi görürken doktorların tüm müdahalelerine rağmen birkaç gün önce entübe olmuş ve durumu ağırlaşmıştı.

Koronavirüs’ün nedeni ile organ yetmezliği sebebi ile doktorların tüm müdahalelerine rağmen Sezin Özdemir 35 yaşında aramızdan ayrıldı.

Sezin Özdemir'in cenazesi 19 Eylül Pazar günü Mudurnu Yıldırım Bayezit camiinde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrasında Hamdibeyler mezarlığına defnedildi.

Boludabolu Ailesi olarak Sezin Özdemir’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.