Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞENGÜL ÜMİT HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ŞENGÜL ÜMİT HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, her hafta gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında Akkaya, Bostancı, Aydemir ve Sarıkaya ailelerini ziyaret etti.


Şengül Ümit’in hane ziyaretlerinde, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Şerife Koçyiğit, Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fazilet Çoban, Bolu Kızılay Başkanı Muhsin Kınacı Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Bolu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Balcı da hazır bulundu.

Vali Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Bolu Valiliği himayesinde Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen hane ziyaretleri kapsamında aile ziyaret ederek ailelerin istek ve taleplerini dinledi.

İhtiyaç sahibi olan ailelere gerekli desteklerin sağlanması noktasında görüş alış verişinin de yapıldığı ziyaretlerde Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, aile bireyleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Aile bireylerinden ailenin durumları hakkında bilgiler alan Şengül Ümit, “Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Talep ve isteklerinizin imkânlar doğrultusunda karşılama gayretinde olacağız ve ihtiyaçlarınızı yakından takip edip bilgiler alacağım” dedi.