Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞENGÜL ÜMİT GELECEĞİN HAFIZLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ŞENGÜL ÜMİT GELECEĞİN HAFIZLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, İl Müftülüğü’ne bağlı Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu, Sandallar Anasınıfı, İl Müftülüğü Gençlik Merkezi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ziyaret etti.


Şengül Ümit’in ziyaretlerinde İl Müftüsü Orhan Genç’in eşi Zübeyde Genç ile Bolu İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan hazır bulundu.

İlk olarak Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret eden Şengül Ümit, Anasınıfını ve kursları gezdi.

Geleceğin hafızlarıyla bir araya gelen Şengül Ümit, “Daha önce de ziyarette bulunduğum bu güzide ilim yuvamızı ve siz hafız adayı kızlarımızı ziyaret edip hasbihal etmek istedim. Büyük bir şevk ve heyecanla mukaddes kitabımızı okuyup ezberliyorsunuz. Allah muvaffak eylesin” dedi.

“SOSYAL MESAFE, MASKE VE HİJYEN KURALLARINA AZAMİ ÖLÇÜDE DİKKAT EDELİM”

İl Müftülüğü Gençlik Merkezi ziyaretinde de gençlerle bir araya gelen Şengül Ümit, “Gençlik Merkezimiz de keza çok güzel bir ilim yuvası olmuş. Haftanın belirli günlerinde vaiz ve vaizeler, belirli bir program dâhilinde yaptıkları ilmi sohbetlere gençlerimizi ve halkımızı davet ediyorum. Gelsinler, hem sohbet dinlesinler, hem soruları varsa sorularını sorsunlar. Elbette ki burada da sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edelim” dedi.

“GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR’AN OKUMA DERSLERİ VERİLİYOR”

18 yaşında görme engelli bir kızın Kur’an okumayı bu merkezde öğrendiğini belirten Şengül Ümit, “İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’nde görme engelli vatandaşlarımız için Braille (beril) alfabesiyle Kur’an okuma dersleri veriliyor. Bize Kur’an ziyafeti verdiği için kızımıza teşekkür ediyorum, hem öğretmenimizi hem de öğrencimizi tebrik ediyorum. Kontenjanlarının olduğu bilgisini aldım, görme engelli vatandaşlarımızı bu dersleri almaya davet ediyorum. Ayrıca Bolu İl Müftülüğü’nün Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun İnstagram hesabından (bolu_adrb) haftanın belli günlerinde yapılan sohbetleri, bilgilendirici konu ve konukları takip edilebilir” dedi.

“HER ZAMAN SİZİN YANINIZDA OLACAĞIM, DESTEK VERECEĞİM”

Yavrularımızın ve kursiyerlerin çalışmalarının katlanarak artmasını dileyen Şengül Ümit, “Tüm bu güzel faaliyetlerde ve başka projelerde de her zaman sizin yanınızda olacağım ve destek vereceğim. Bu ziyaretlerimde bana eşlik eden Bolu İl Müftü Yardımcımız Fadime Arslan’a, Müftümüzün eşi Zübeyde Genç Hanıma ve Hoca hanımlara teşekkür ediyorum” dedi.
Etiketler: bolu haberler