Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEMİH DİMİCİOĞLU’NDAN DOSTLARINA DESTEK ÇAĞRISI

SEMİH DİMİCİOĞLU’NDAN DOSTLARINA DESTEK ÇAĞRISI
AK Parti 1. Sıra Meclis üyesi adayı Mimar Semih Dimicioğlu, çektiği bir video ile bütün dostlarına 31 Mart Seçimlerinde sandığa giderek, kendilerine destek olması çağrısında bulundu.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’in proje ekibinde yer alan Mimar Semih Dimicioğlu, Bolu’da başta Yıldırım Beyazıt Camii olmak üzere birçok tarihi eserin restorasyon çalışmalarında yer almış, birçok tarihi eserin korunması için yapmış olduğu mücadelelerle tanınmıştı. 

Bolu Mimarlar Odası Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Dimicioğlu, özellikle Bolu tarihinin ve Doğasının korunmasına yönelik hazırladığı projelerle tanınıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da mitinginde Semih Dimicioğlu’nun Çam Kozalağından esinlenerek hazırladığı Yeni Bolu Stadyumu ve Bolu Tarihi Turizm Bölgesi Projelerinin yapılacağını ifade etmesi, Bolu kamuoyunda büyük sevinç meydana getirdi. 

Semih Dimicioğlu’nun Yıkılmaması için dava açıp, mücadelesini verdiği, Bolu’nun son ayaktaki tarihi hanı olan, Katırcılar Hanı önünde çekilen video ile tüm sevenleri ve Boluluları tarihimize ve turizm değerlerimize sahip çıkmak adına 31 Mart’ta sandığa davet edip, kendilerine destek verilmesi çağrısında bulundu.